Monika Vengrínová Rôzne

Získa sexy Kežmarčanka korunku najkrajšej Spišiačky? Denisu (18) čaká veľký večer!

Finále najprestížnejšej súťaže krásy na východe odštartuje už tento piatok. O titul kráľovnej krásy Spiša v nej zabojuje aj Kežmarčanka (18) Denisa. Nám prezradila, ako sa do súťaže dostala, aké pocity má pred finálovým večerom i to, či u nej majú chalani šancu.

Ilustračný obrázok k článku Získa sexy Kežmarčanka korunku najkrajšej Spišiačky? Denisu (18) čaká veľký večer!
Zdroj: Dnes24.sk

Denisa Rožárová má osemnásť rokov a aktuálne navštevuje hotelovú akadémiu v Kežmarku, kde študuje manažment regionálneho cestovného ruchu. Po maturite by chcela pokračovať v štúdiu na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Momentálne však má hlavu plnú iných vecí. Prebojovala sa totiž až do finále súťaže Miss Spiša, kde v konkurencii ďalších ôsmich dievčat zabojuje o korunku krásy pre tento rok.

Ako sa však mladá Kežmarčanka do tejto súťaže vôbec dostala? „Rodičia a známi ma presviedčali, aby som začala s modelingom alebo sa prihlásila do nejakej súťaže. Tak som sa rozhodla, že vyskúšam kasting na Miss Spiša, od ktorého som však veľa neočakávala. Nakoniec ale pre mňa dopadol úspešne,“ vysvetlila dôvody prihlásenia sa do prestížnej súťaže krásy Denisa.

Po výhre túži tak, ako všetky ostatné

A keď sa už dostala takto ďaleko, určite chce o titul kráľovnej krásy Spiša poriadne zabojovať. „Každá finalistka, rovnako, ako ja, túži po výhre,“ prezradila kráska s tým, že ak by však nevyhrala, i tak získala neskutočné množstvo zážitkov a skúseností a spoznala veľa úžasných ľudí.

Medzi ne radí aj svoje súperky – ostatné finalistky – s ktorými, podľa vlastných slov vychádza ako s kamarátkami. „Na sústredení, ktoré sa konalo uplynulý víkend, sme sa zblížili a lepšie spoznali. Nevládne medzi nami žiadna rivalita,“ ozrejmila mladá Kežmarčanka a dodala, že každé z dievčat je krásne a niečim zaujímavé, preto je to v súťaži dosť vyrovnané. Svoje šance vo finále tak odhadnúť nevie.

Nezadaná Denisa žije najmä fitnessom

A i napriek tomu, že do finálového večera ostáva len niekoľko posledných dní, zatiaľ nepociťuje žiadny stres. „Viem však, tesne pred finále určite príde,“ usmieva sa Denisa s tým, že touto súťažou sa v jej živote zrejme veľa nezmení, a to či už vyhrá alebo nie.

Ako sama tvrdí, s modelingom doposiaľ mala len jednu skúsenosť: „Bola som robiť modelku na jednej módnej prehliadke v Košiciach. Určite by som si však vedela predstaviť, že by som sa modelingom mohla živiť,“ dodala finalistka, ktorá sa našla vo fitnesse. Vo svojom voľnom čase sa mu venuje už rok a pol. Čo sa ale týka chlapcov, na toho pravého ešte len čaká.

foto: archív Denisa Rožárová

Denisa (18) zabojuje vo finále Miss Spiša: Takto jej to pristane na fotkách
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM