Martin Sýkora Krimi

Zlosť si vybíjal na zlom mieste: Za obeť padli mladíkovi školské okná

Policajti zo Spišskej Belej riešia mladého muža, ktorý to s hnevom minimálne prehnal. Zlosť si totiž vybíjal na školskom majetku, ktorý mu to nemohol vrátiť.

Ilustračný obrázok k článku Zlosť si vybíjal na zlom mieste: Za obeť padli mladíkovi školské okná
Zdroj: TASR

Zlosť a hnev nie sú dobrí sluhovia a už vôbec nie páni – najmä ak ide o ženu. Mladý Podtatranec nevedel udržať emócie a uľavil si na miestnej škole.

„Policajti zo Spišskej Belej obvinili v týchto dňoch z prečinu poškodzovania cudzej veci 27-ročného muža z obce Jurské, okres Kežmarok. V pondelok (17.10.2016) popoludní sa mal obvinený pohádať so svojou priateľkou,“ informoval Daniel Džobanik z oddelenia komunikácie a prevencie KR PZ v Prešove.

Mladý muž hádku ukončil podľa hesla „kde končí zdravý rozum, začína hrubá sila“. Odniesli si to školské okná, nemí svedkovia mladíkovho vyčíňania. „Zlosť si vybil na novostavbe kontajnerovej školy v obci Jurské do ktorej hádzal kamene zo zeme. Poškodil sedem dvojsklenných výplní okien a plastový rám ďalšieho okna,“ dodal Džobanik. Škody boli vyčíslené na najmenej tisíc eur. Polícia obvineného muža stíha na slobode.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM