Peter Klimant Rôzne

Zmiznutie triednej knihy á la Hollywood: Popradskí študenti nakrútili VIDEO, ktoré vás zaručene dostane

Učiteľka z Gymnázia Kukučínova išla ešte v roku 1984 tak ako každý deň do práce, domov sa však už nikdy nevrátila. Spolu s ňou bez stopy zmizla i triedna kniha štvrtákov. Po rokoch sa prípad znova otvoril. Nejde však o realitu, ale o premakané video únosu knihy tohtoročných popradských štvrtákov.

Ilustračný obrázok k článku Zmiznutie triednej knihy á la Hollywood: Popradskí študenti nakrútili VIDEO, ktoré vás zaručene dostane
Zdroj: Dnes24.sk

Čas stužkových slávností sa začína niekde už v septembri, končí sa prevažne v januári. Je to azda najkrajšie obdobie v živote stredoškolákov. Súčasťou toho celého sú aj populárne videá únosov či pečatenia triednych kníh, v ktorých študenti čoraz viac predvádzajú svoju kreativitu.

Tohtoročným štvrtákom z Gymnázia Kukučínova sa podarilo nakrútiť krátky pôsobivý film, za ktorý sa naozaj nemusia hanbiť. Popradskí študenti inšpirovaní známym seriálom Odložený prípad vytvorili video o zmiznutí triednej knihy, kde celá trieda spoločne s učiteľkou ukázali svoj herecký talent a poriadnu dávku kreativity.

Detektívka Lilly Rushová spolu so svojim kolegom rieši zabudnutý prípad zmiznutia pani učiteľky, ktorá sa za záhadných okolností vytratila ešte v roku 1984. Na mieste činu nájdu dávno stratenú triednu knihu maturantov z osemdesiateho štvrtého. Začne sa veľké vyšetrovanie a vypočúvanie všetkých bývalých štvrtákov. To, k akej pravde sa dopátrali, by naozaj nečakal nikto. Veď si to pozrite sami…

Foto: youtube

Video: IV.D Gymnázium Kukučínova, youtube

Napínavé video únosu triednej knihy popradských gymplákov
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM