Monika Vengrínová Krimi

Zrazil chodca, odviezol ho do nemocnice a odišiel: Polícia hľadá svedkov nehody

Po zrážke auta s chodcom, prechádzajúcom po priechode pre chodcov, neznámy vodič odviezol zraneného chodca do nemocnice a odišiel. Ak ste nehodu videli, volajte políciu.

Ilustračný obrázok k článku Zrazil chodca, odviezol ho do nemocnice a odišiel: Polícia hľadá svedkov nehody
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Ako informoval vedúci oddelenia Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade Martin Benda, k dopravnej nehode, na ktorej mal účasť vodič neznámeho osobného auta a chodec Ján P. prechádzajúci po priechode pre chodcov v smere od Hraničnej ulice k nákupnému centru Billa, došlo 15.októbra o 11.00 hodine na Ulici slovenského odboja pri Bille pred križovatkou ulíc Hraničná a Slovenského odboja.

„Po zrážke osobného motorového vozidla s chodcom neznámy vodič osobného motorového vozidla zrazeného chodca odviezol do popradskej nemocnice a odišiel na neznáme miesto,“ uviedol Benda.

Okresný dopravný inšpektorát v Poprade Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade žiada všetkých svedkov o pomoc pri objasnení tejto dopravnej nehody. „Informácie žiadame oznámiť na Okresný dopravný inšpektorát Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade, na telefóne číslo 0961 89 3500 alebo na telefónnu linku 158," vyzýva Benda.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM