Peter Klimant Krimi

19-ročný mladík na opli zišiel z cesty na trávu a narazil do lavičky!

Radovan (19) čelí opletačkám s mužmi zákona. Podľa polície totiž mladík mal viesť opel a na ňon nabúrať do lavičky. Z miesta podľa mužov zákona odišiel a zaparkoval pred obytným domom. Po príchode mu dala hliadka fúkať a toľkoto promile mu namerali...

Ilustračný obrázok k článku 19-ročný mladík na opli zišiel z cesty na trávu a narazil do lavičky!
Zdroj: TASR

V nedeľu v skorých ranných hodinách sa na Továrenskej ul. v Spišskej Belej stala dopravná nehoda. Podľa polície Radovan (19) z obce Slovenská Ves zišiel na opli z cesty na trávnatú plochu, kde s autom narazil do lavičky.

„Z miesta dopravnej nehody odišiel a zaparkoval pred obytným domom, kde vozidlo aj odstavil,“ informuje krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Ako ďalej povedala, po príchode policajnej hliadky bol podrobený dychovej skúške. „Bola mu nameraná hodnota 1,15 mg/L, čo predstavuje 2,40 promile,“ povedala Migaľová.

Podľa polície nebol pri tejto dopravnej nehody nikto zranený. Škoda na aute je vo výške 300 eur. Presne o stovku menej je výška škody na zdemolovanej lavičke.

„Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Kežmarku začal trestné stíhanie vo veci prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a súčasne vzniesol obvinenie z uvedeného trestného činu. Obvinený Radovan je stíhaný na slobode,“ dodala policajná hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM