Peter Handzuš Hokej

21. decembra si zoberte na hokej plyšáky. Pomôžete spríjemniť Vianoce deťom v nemocnici

S blížiacim sa koncom roka prichádza čas vianočných sviatkov, ktoré sú už tradične spojené s charitatívnymi akciami. Jednu z nich sa rozhodli zorganizovať priaznivci ľadového hokeja aj pod Tatrami.

Ilustračný obrázok k článku 21. decembra si zoberte na hokej plyšáky. Pomôžete spríjemniť Vianoce deťom v nemocnici
Zdroj: Dnes24.sk

V piatok 21. decembra sa na Zimnom štadióne Mesta Poprad uskutoční dobročinná akcia s názvom „Vyčarujme deťom vianočný úsmev“. Fanúšikovia ľadového hokeja tak budú môcť hodiť na ľad plyšové hračky. „Popradský hokejový fanklub sa takto so súhlasom vedenia HK Poprad rozhodol pripojiť k obľúbenej iniciatíve pochádzajúcej zo severnej Ameriky,“ vysvetľuje Jozef Musala z popradského fanklubu.

Vianočná charitatívna akcia sa uskutoční počas extraligového stretnutia medzi domácim HK Poprad a MsHK Žilina. „Plyšové hračky budú môcť diváci hodiť na ľad bezprostredne po skončení prvej tretiny stretnutia,“ upresňuje člen správnej rady HK Poprad Marián Barilla.

Vyzbierané hračky poputujú z ľadovej plochy priamo chorým deťom, ktoré budú tráviť najkrajšie sviatky v roku v priestoroch detského oddelenia Nemocnice Poprad.

„V prípade veľkého množstva vyzbieraných hračiek sme pripravení obdariť aj ďalšie organizácie, ktoré by vo svojom zariadení radi privítali plyšové hračky pre potešenie a radosť detí,“ dodáva spoluorganizátor akcie Marek Nemec.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM