Monika Földešiová Tlačové správy

Aj večný odpočinok môže mať svoj šmrnc: Vaši blízki si zaslúžia naše pomníky

Dôstojná rozlúčka ako sa patrí. Aj naši zosnulí si zaslúžia vznešené miesto odpočinku. Nato však potrebujete skúsených a spoľahlivých kamenárov.

Ilustračný obrázok k článku Aj večný odpočinok môže mať svoj šmrnc: Vaši blízki si zaslúžia naše pomníky
Zdroj: Dnes24.sk

Nikto nechce myslieť na posledné zbohom, ktoré má dať blízkemu človeku. Život je však nevyspytateľný a treba vyriešiť aj miesto, kde budú naveky odpočívať. Aby bolo dôstojné a na úrovni. V tom vám dozaista ochotne poradia v Kamenárstve Frankovský.

„Všetky naše bohaté skúsenosti využívame k tomu, aby od nás odchádzal zákazník spokojný a jeho pozitívne referencie prispievali k ďalšiemu rozvoju našej spoločnosti,“ vraví majiteľ kamenárstva pán Ľubomír Frankovský.

V kamenárstve si môžete vybrať z veľkého množstva žulových materiálov i najširšej škály pomníkov s vlastnými námetmi na Slovensku. Vybrať si môžete nielen materiál, ale aj tvar a farby. Náhrobné kamene prispôsobia vždy podľa individuálnych požiadaviek klienta, a tak, aby bol každý jeden originál. „Je pre nás úplnou samozrejmosťou poskytovať grafické návrhy, kalkulácie, odborné poradenstvo a samozrejme aj záručný a pozáručný servis,“ garantuje svoje služby majiteľ. Kúpte teraz, využite neskôr Každoročne v zimnom období prichádza Kamenárstvo Frankovský s výpredajom a akciovými cenami. Okrem toho poskytujú zľavy pre seniorov počas letnej sezóny, aj predaj s možnosťou BEZÚROČNÉHO splácania. Najväčší výber pomníkov na Slovensku s cenami nájdete na www.kamenarstvosvit.sk

KONTAKT:
Predajňa vedľa Billa Svit
0948 906 102

Navždy v našich srdciach: Pre dôstojný odpočinok vašich blízkych
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM