Monika Vengrínová Samospráva Samospráva

Ak hľadáte prácu v Poprade, možno toto vám sadne ako uliate: Mesto chce obsadiť zaujímavý post

Povedali ste si, že začiatok jesene je ideálna príležitosť na hľadanie novej práce? Výberové konanie na zaujímavý post vyhlásilo aj samotné mesto. Ak si trúfate a spĺňate požiadavky, začnite písať životopis.

Ilustračný obrázok k článku Ak hľadáte prácu v Poprade, možno toto vám sadne ako uliate: Mesto chce obsadiť zaujímavý post
Zdroj: Dnes24.sk

Ukončené vysokoškolské vzdelanie minimálne prvého stupňa, prax v oblasti služieb minimálne päť rokov a najmenej päť rokov pôsobenia v riadiacej funkcii. Také sú základné požiadavky na funkciu konateľa obchodnej spoločnosti, konkrétne Pohrebno-cintorínskych služieb v Poprade.

„Ďalej sa požaduje bezúhonnosť, organizačné a komunikačné schopnosti, flexibilita, práca s PC, osobnostné a morálne predpoklady pre výkon riadiacej funkcie a tiež znalosť právnych noriem v danej oblasti,“ uvádza sa na webovom sídle mesta Poprad.

Ak podmienky prijatia spĺňate, do 9.októbra do 12:00 hodiny zašlite na sekretariát primátora mesta prihlášku do výberového konania, overené doklady o najvyššom dosiahnutom vzdelaní, životopis, výpis z registra trestov i súhlas so spracovaním osobných údajov. Okrem toho priložte písomný návrh koncepcie rozvoja a skvalitňovania poskytovaných služieb.

„Uchádzači, ktorí splnia požadované predpoklady, budú pozvaní na výberové konanie najmenej sedem dní pred jeho začatím s uvedením dátumu, miesta a hodiny výberového konania,“ píše sa napokon na stránke mesta.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM