Tlačové správy

Ako sa učí a pracuje v škole, ktorá je najžiadanejšou v Prešovskom kraji

Máte doma deviataka a stále sa len rozhodujete, kde by mal pokračovať vo svojom vzdelávaní? Možno vám pomôže v rozhodovaní osobná návšteva školy, ktorú máte v zozname potenciálnych pre svoje dieťa.

Ilustračný obrázok k článku Ako sa učí a pracuje v škole, ktorá je najžiadanejšou v Prešovskom kraji
Foto: Gymnázium Kukučínova

Podľa najnovších údajov Školského výpočtového strediska v Michalovciach je najžiadanejšou školou v Prešovskom kraji Gymnázium na Kukučínovej ulici v Poprade. Verejnosť v celom regióne ho pozná ako „starý gympel“. Škola, ktorá každoročne vychováva víťazov celoštátnych kôl rôznych predmetových olympiád, vám umožní vo štvrtok 3. decembra 2015 nazrieť pod pokrievku týchto úspechov na Dni otvorených dverí.

Lepšie raz vidieť ako stokrát počuť, znie slogan na plagáte, ktorým vás „gympláci“ pozývajú na návštevu v priestoroch bývalých kasární. Nenechajte si preto ujsť príležitosť na vlastné oči sa presvedčiť, ako sa v takejto škole vyučuje napríklad moderná fyzika, praktická biológia, zaujímavá chémia, cudzie jazyky…

SME ŠKOLA, KTORÁ VÁS NAUČÍ MYSLIEŤ je mottom tohto špičkového gymnázia. Príďte sa pozrieť, ako sa v Gymnáziu na Kukučínke v praxi napĺňa názov projektu Vzdelávame moderne, do ktorého je škola zapojená. Tabletová učebňa, moderné laboratóriá na vyučovanie prírodovedných predmetov, ale aj pripravovaný projekt Športové gymnázium – to všetko vám bude počas Dňa otvorených dverí „starého gympla“ k dispozícii.

Žiaci a učitelia vám dokážu, že žijú nielen školou, ale aktívni sú aj v mimoškolskej činnosti. Počas návštevy vám to predvedú vystúpeniami školskej kapely či recitátorov, ktorí patria k najlepším na Slovensku.

Ešte stále váhate, či prijať pozvanie? Azda vás definitívne presvedčia ďalšie informácie na webovej stránke školy www.stary-gympel.sk.

Ako sa učí a pracuje v škole, ktorá je najžiadanejšou v Prešovskom kraji
6
Galéria
Foto: Gymnázium Kukučínova
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM