Tlačové správy

Alexej Beljajev: Popradčania, ďakujem Vám

Alexej Beljajev včera ukončil predvolebnú kampaň záverečným mítingom pred približne 300 ľuďmi v plnom hľadisku  Kina Tatran. Na pódiu privítal viacerých hostí  - predstaviteľku Materského centra Bambino, zástupcov najväčších mestských športových klubov aj zástupcov seniorov.

Ilustračný obrázok k článku Alexej Beljajev: Popradčania, ďakujem Vám
Zdroj: Dnes24.sk

Diskusia primátorského kandidáta s ľuďmi trvala viac ako dve hodiny.   „Chcem sa poďakovať Popradčanom. Stretávali sme sa 4 mesiace prakticky denne a pre mňa to bolo obohatenie. Ľudia tu premýšľajú, zaujímajú sa o dianie a záleží im na Poprade. To je vynikajúca správa pre mesto“, vyhlásil a dodal, že záujem ľudí o veci verejné je najlepším liekom na všetky problémy mesta.  

Podľa Beljajeva bude najlepším výsledkom volieb vysoká účasť voličov, ktorá dá zastupiteľstvu a vedeniu mesta silný mandát na riešenie problémov a prípravu nových projektov.

  Beljajev zopakoval, že tak ako je z biznisu zvyknutý plniť zmluvy a dohody, tak chce v prípade úspechu pristúpiť aj ku výkonu funkcie primátora.   „Často počúvam, že nemám skúsenosti. Ale ja som rád, že nemám také skúsenosti ako profesionálny komunálny politici. Ja mám úplne iné skúsenosti a tie sú z reálneho riadenia veľkých projektov a veľkých celkov“, vyhlásil Alexej Beljajev a na otázku, prečo vlastne kandiduje na primátora odpovedal slovami: „Som v postavení, kedy som sa rozhodol, že moje vedomosti, kontakty a vplyv, ponúknem mestu a občanom. Z mojej strany je to férová a vážne myslená iniciatíva“.

  Za svoju najväčšiu výhodu označil Beljajev absolútnu nezávislosť od akýchkoľvek sponzorov, alebo sekretariátov politických strán.„Neexistuje nič, čo by ma mohlo ovplyvniť pri výkone funkcie primátora. Nemusím sa spovedať žiadnym sponzorom a nikomu nemusím robiť služby za podporu v kampani. Mojím jediným záujmom je a bude mesto Poprad a jeho občania“, vyhlásil na záver Alexej Beljajev.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM