Peter Handzuš Krimi

Autá mimo cesty aj ťažké zranenia: Takto to vyzeralo cez víkend na našich cestách

Husté sneženie skomplikovalo počas víkendu dopravu na viacerých miestach okresu Poprad a Kežmarok. Došlo tu k niekoľkým škodovým udalostiam a dopravným nehodám. Viacerí pasažieri skončili v nemocnici s ťažkými zraneniami.

Ilustračný obrázok k článku Autá mimo cesty aj ťažké zranenia: Takto to vyzeralo cez víkend na našich cestách
Foto: Martin Golein Tatry-SOS

Husté sneženie skomplikovalo cez víkend dopravu pod Tatrami. Už v piatok hlásili policajti množstvo nehôd, kvôli ktorým mali plno práce policajti, hasiči aj záchranári. Počas víkendu sneženie ustalo, no sneh na cestách a občasná poľadovica robili vodičom problémy aj v sobotu a nedeľu.

Vážna nehoda sa stala na hranici popradského okresu. V nedeľu večer za Pustým poľom smerom na Stratenú dostalo osobné auto šmyk a prešlo do protismeru. V tom čase tadiaľ prechádzalo nákladné auto, ktoré sa zrážke nedokázalo vyhnúť. Po zrážke osobného auta s nákladiakom museli záchranári odviezť dvoch pasažierov s ťažkými zraneniami do nemocnice. Príčiny nehody vyšetrujú policajti z ODI Poprad.

Aj keď vodiči v tomto období radi smerujú svoje výčitky k cestárom, tí tu sú od toho, aby zmierňovali následky zimy. Počas hustého sneženia ani nonstop údržba nezabezpečí suché cesty a na to by vodiči mali pamätať počas celého zimného obdobia.

V galérii nájdete fotografie nehôd, ktoré sa stali v našom okolí počas víkendu.

Čítajte aj: Pri nehode na diaľnici vypadol z vozíka kôň. Zranené zviera museli na mieste utratiť

Víkendové nehody pod Tatrami
9
Galéria
Foto: Martin Golein Tatry-SOS
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM