Peter Handzuš Hokej

Autogramiáda hráčov HC LEV Poprad

Dnes sa v popradskom ZOC MAX uskutoční autogramiáda hráčov HC LEV Poprad. Popradčania tak ešte pred odletom na posledný trip do Ruska poďakujú fanúšikom za podporu počas celej sezóny.

Okrem väčšiny hráčov čaká fanúšikov aj zaujímavý sprievodný program. Počas akcie sú pripravené súťaže o hodnotné suveníry HC LEV Poprad, svoje tanečné umenie predvedie zoskupenie Hustle cheerleaders a mnoho ďalšieho.

Každý hráč bude mať pripravené svoje originálne kartičky, ktoré dostane každý fanúšik ako darček. Samozrejme, podpis dostanú aj na svoje, akékoľvek predmety. Autogramiáda sa uskutoční na rovnakom mieste, ako pred štartom sezóny.

Hlavným motívom stretnutia tímu HC LEV s ich fanúšikmi je poďakovanie za neuveriteľnú podporu počas celej, premiérovej sezóny pod Tatrami. Fanúšikovia vypredali zimný štadión v Poprade spolu 16-krát a okrem domácich hokejistov si získali obdiv nejedného súpera.

Nominácia na autogramiádu: Laco – Hellström, Hunkes, Jank, Lewis, Mezei, Štrbák – Bartečko, Fabricius, Huna, Lundberg, Novotný, Sekáč, Špirko.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM