Tlačové správy

Autogramiáda Oteckovia na Veži snov na Štrbskom Plese

Posledný júnový víkend bude na Štrbskom Plese patriť hlavným hrdinom seriálu Oteckovia!

Ilustračný obrázok k článku Autogramiáda Oteckovia na Veži snov na Štrbskom Plese
Zdroj: High Tatras Tower

Novootvorená atrakcia vyhliadková Veža snov pozýva všetkých milovníkov známych Oteckov na autogramiádu, ktorá sa uskutoční už tento víkend, v sobotu 26. júna od 14:00 do 18:00a v nedeľu 27. júna a  od 10:00 do 15:00. Autogramiády sa môže zúčastniť každý, kto si zakúpi vstup na Vežu snov, či už priamo na mieste alebo online.

Chýbať nebude samozrejme ani zaujímavá súťaž. Stačí si stiahnuť aplikáciu Tatras Tower, ktorej súčasťou je unikátna hra Tower Dash. Hráč s najvyšším počtom nahratých bodov získa víkendový pobyt pre celú rodinu v High Tatras Chalet. Súťaž bude prebiehať do nedele, 27.6. do 14:00 hodiny, kedy výhercu vyhlásia samotní Oteckovia. Ak začnete hrať Tower Dash už teraz,  zvýšite svoje šance na skvelú výhru.

Okrem toho sa návštevníci môžu tešiť na adrenalínový zážitok z jazdy suchým tobogánom, dlhým 61 metrov či z prechádzky na pochôdznej sieti, ktorá sa nachádza 43 metrov nad terénom.

Na odvážlivcov čaká presklená plošina v takmer 50 metrovej výške a na záver sa môžu občerstviť v Tower Cafe, na prízemí veže.

Najvyššia a najvyššie položená veža na Slovensku je prístupná pre všetky vekové kategórie aj vďaka bezbariérovému prístupu, takže pohľad na tatranské štíty si užijú aj rodinky s kočiarom či zdravotne znevýhodnení návštevníci.

Nenechajte si ujsť víkend plný zábavy, krásnych výhľadov na Vysoké Tatry a samozrejme Oteckov na Veži snov na Štrbskom Plese.

Zdroj: High Tatras Tower/Marek Hajkovsky

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: High Tatras Tower
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM