Peter Handzuš Samospráva

Bednár prijal porážku džentlmensky: Poďakoval voličom a zablahoželal novému primátorovi

František Bednár neuspel vo voľbách ani ako kandidát na poslanca. Presadiť sa nepodarilo nikomu z jeho spolukandidátov. Svoj neúspech Bednár prijal a verí, že nový primátor nesklame dôveru Popradčanov.

Ilustračný obrázok k článku Bednár prijal porážku džentlmensky: Poďakoval voličom a zablahoželal novému primátorovi
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk

Po zverejnení výsledkov volieb v Poprade František Bednár zablahoželal novému primátorovi: “Pán novozvolený primátor, prijmite touto cestou moju gratuláciu k zvoleniu za primátora mesta Poprad. Vaším jasným víťazstvom ste presvedčil väčšinu voličov, aby vám dala svoj hlas. Verím, že ich dôveru nesklamete a prajem vám k tomu veľa síl, odhodlania, tím spolupracovníkov, na ktorý sa budete môcť spoľahnúť, ako aj veľa trpezlivosti, aby sa vám úspešne podarilo splniť všetky predsavzatia a naplniť tým váš volebný program.”

Koalícia strán, za ktorú sa v Poprade chcelo do mestského zastupiteľstva dostať 19 kandidátov, v týchto komunálnych voľbách nesupela. “Napriek tomu, že sa nám nepodarilo vo voľbách uspieť a účasť voličov bola nižšia ako v roku 2012, ďakujem touto cestou v mene koalície 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA SLOVENSKA, SLOVENKÁ ĽUDOVÁ STRANA, PRÁVO A SPRAVODLIVOSŤ za každý hlas, ktorý nám dali statoční občania Popradu, ktorí voľby neodignorovali ako mlčiaca väčšina, ktorá preto nemá právo nadávať a šomrať, pretože aj nevoliť je voľba,” poďakoval svojim voličom Bednár a dodal: “Pozitívom a našou útechou je to, že aj naším pričinením sa v Poprade podarilo ukončiť dvanásťročné obdobie arogancie intolerancie.”

Popradčania poznajú Františka Bednára ako človeka, ktorý si neberie servítky pred ústa, a v tejto pozíci kritika a bojovníka za lepší Poprad zrejme ostane aj naďalej.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM