Monika Gécziová Rôzne

Benefičný obchodík, vegan dobroty a mačičky: Štartuje Blšací mačák vo švábovskom útulku

Milovníci mačiek, ľudia s dobrým srdcom, vegáni i všetci ostatní si prídu na svoje už túto sobotu. Po piatykrát totiž útulok vo Švábovciach organizuje blšák spojený s vegan kaviarničkou.

Ilustračný obrázok k článku Benefičný obchodík, vegan dobroty a mačičky: Štartuje Blšací mačák vo švábovskom útulku
10
Galéria
Zdroj: OZ Cesta za domovom

Blšací mačák bude tento rok síce prvou, ale celkovo už piatou úspešnou a obľúbenou akciou útulku Cesty za domovom vo Švábovciach. Každý, kto chce pomôcť opusteným zvieratkám, tu v benefičnom obchodíku nakúpi parádne veci. A toho, kto si chce len tak posedieť a pochutnať si na niečom dobrom, poteší vegan kaviarnička.

„V kaviarničke budú samé dobrotky. Od kávičky po úžasné koláčiky, ktoré každému, kto prišiel a ochutnal, veľmi chutili,“ pozýva na Blšací mačák predsedníčka OZ Cesta za domovom Lenka Zolnierčiková s tým, že chýbať nebude ani maľovanie na tvár pre detičky a najmä, to najhlavnejšie, útulkové mačičky, ktoré budú návštevníkom robiť po celý čas spoločnosť.

„Tiež sa na všetkých veľmi tešia naši havkáči, ktorí si tento deň nesmierne užívajú, pretože sa vždy všetci dostali na prechádzku,“ prezradila Lenka a dodala, že Blšací mačák sa bude konať v sobotu 18. mája od 10:00 do 16:00.

Psíky a mačičky v útulku vo Švábovciach.

Video: Monika Gécziová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM