Tlačové správy

Bezplatná stomatologická prehliadka a super akcie pri príležitosti otvorenia ALLDENTAL

Stomatologická klinka ALLDENTAL v Nowym Targu je už otvorená. Pri tejto príležitosti sme pripravili pre Vás špeciálne super akcie! Cez celý jún. Alldental nie je len najvyššia kvalita služieb, ale aj komfort ich vykonávania.

Ilustračný obrázok k článku Bezplatná stomatologická prehliadka a super akcie pri príležitosti otvorenia ALLDENTAL
5
Galéria
Zdroj: Kinga Cierniak

ALLDENTAL je super moderná stomatológia klinika, ktorá ponúka Pacientom komplexnú stomatologickú starostlivosť vo všetkých stomatologických odboroch a zabezpečuje naším pacientom najvyššiu kvalitu a plný rámec výkonov.

BEZPLATNÁ STOMATOLOGICKÁ PREHLIADKA

Stomatologická prehliadka by mala byť uskutočnená každých 6 mesiacov a je veľmi dôležitá pri neležítej prevencii. Celý jún Pacienti ALLDENTAL budú môcť využiť bezplatnú stomatologickú prehliadku zároveň v rozsahu detskej, ale aj dospelej stomatológie.

–10% NA VŠETKY STOMATOLOGICKÉ SLUŽBY

V júni pacienti kliniky ALLDENTAL budú môcť sa tešiť akciovými cenami NA ÚPLNÉ VŠETKY SLUŽBY – služby sú v 10 % zľave (s výnimkou iných akcií súvisiacich s väčšími zľavami). Akcie zahrňujú všetky okruhy stomatológie.

–20% NA KABINETOVÉ BIELENIE ZUBOV

Každý sníva o krásnych bielych zuboch a „hollywoodskom“ úsmeve. V júni pacienti kliniky ALLDENTAL môžu splniť svoj sen z 20 % rabatom!

–20% NA HYGENIZÁCIU

Plná hygenizácia pozostáva zo scallingu (odstránenie kameňa), pieskovanie a fluoridácie. Iba v júni všetci pacienti kliniky ALLDENTAL môžu využiť túto službu z 20% zľavou

V ALLDENTAL je pre nás dôležitá kvalita realizovaných stomatologických služieb a preto v každom kabinete je najkvalitnejší mikroskop Zeiss EXTARO 300, a všetky endodontické zákroky, ale aj väčšina konzervatívnych zákrokov sú vykonávané pod mikroskopom. Je to jediná metóda endodontickej liečby, ktorá je zodpovedajúca pokynom PTS. Mikroskopová liečba zabezpečuje najvyššiu precíznosť zákroku, čo je viditeľné aj v kvalite liečby, účinnosti a udržateľnosti efektu.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

ALLDENTAL s parádnou akciou
5
Galéria
Zdroj: Kinga Cierniak
Zdroj: Kinga Cierniak
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM