Ľubomír Hudačko Krimi Správy

BITKA mladistvých v Poprade: Dvaja 15-roční napadli tínedžera, všetci boli pod vplyvom!

Uplynulé dni priniesli niekoľko úspešných zákrokov príslušníkov popradskej mestskej polície.

Ilustračný obrázok k článku BITKA mladistvých v Poprade: Dvaja 15-roční napadli tínedžera, všetci boli pod vplyvom!
Zdroj: Mesto Poprad

Ešte v piatok pred polnocou prijala MsP na tiesňovú linku 159 oznámenie o bitke troch osôb pred NC Forum. Mesto Poprad o tom informuje na svojej webstránke.

Po príchode hliadky na miesto bola už jedna osoba zadržaná pracovníkmi SBS nákupného centra. Druhého podozrivého hliadka MsP prenasledovala a nakoniec aj zadržala na úteku pri Výkriku.

Pod vplyvom alkoholu

Dvaja 15-roční napadli 18-ročného tínedžera, o ktorom sa domnievali, že im ukradol mobil. Všetci boli pod vplyvom alkoholu. Pre dôvodné podozrenie zo spáchania prečinu výtržníctva prevzali zadržané osoby príslušníci obvodného oddelenia štátnej polície.

„Aj tento prípad svedčí o tom, že pokiaľ je mestská polícia kontaktovaná na tiesňovú linku 159 bezprostredne v čase, keď dochádza k páchaniu protispoločenskej činnosti, vie okamžite prijať efektívne kroky smerujúce k zadržaniu páchateľov,“ povedal náčelník Mestskej polície Poprad Marián Gardoš.

Podarilo sa ju oživiť

V nedeľu prijala MsP telefonickú žiadosť z operačného strediska 112 o zásah na sídlisku Juh, kde mala skolabovať 80-ročná žena.

Po príchode na miesto hliadka našla osobu v bezvedomí, ktorá nedýchala.

Jeden člen hliadky začal okamžite s ručnou masážou srdca a druhý pripravoval AED k použitiu.

Ručnou masážou sa však podarilo ženu oživiť, začala dýchať, takže AED už nebolo potrebné použiť. Po stabilizovaní bola staršia pani prevezená posádkou RZP do nemocnice.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM