Marcel Mojžiš Krimi

Bitka v Poprade: Najskôr slovná výmena názorov, potom to prišlo. V akcii aj nôž!

V Poprade na Ulici Moyzesovej, na mieste verejnosti prístupnom, podľa polície po predchádzajúcej slovnej výmene názorov Popradčan Peter (49) fyzicky napadol 36-ročného Mareka. Muži zákona Petra zadržali, tu sú ďalšie informácie.

Ilustračný obrázok k článku Bitka v Poprade: Najskôr slovná výmena názorov, potom to prišlo. V akcii aj nôž!
Zdroj: TASR

„Peter v stredu podvečer v Poprade, na Ul. Moyzesovej, na mieste verejnosti prístupnom, pristúpil k 36-ročnému Marekovi, ktorého po predchádzajúcej slovnej výmene názorov fyzicky napadol. Najskôr ho oboma rukami sotil na zem, potom ho kopal a udieral päsťami do hlavy i do celého tela. Muži na zemi spolu zápasili, no Peter vreckovým nožom zranil Mareka v oblasti ramena a predlaktia. Tieto zranenia si vyžiadajú dobu liečenia 21 dní,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Peter bol policajnou hliadkou zadržaný, bol obmedzený na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Tento muž bol obvinený z prečinu ublíženia na zdraví spáchaného v súbehu s prečinom výtržníctva. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na tri roky. Obvinený muž je momentálne stíhaný na slobode.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM