Marián Handzuš Hokej

Boj o tretí víťazný zápas bez piatich hráčov

Piaty semifinálový duel proti Banskej Bystrici môže byť v konečnom zúčtovaní kľúčový, Popradu v ňom bude chýbať až päť zranených hráčov.

Manažér tímu kamzíkov, Miroslav Turan, nevedel bližšie priblížiť očakávaný návrat zranených obrancov Kasíka (rameno), Rogersa (otras mozgu) a Kledrowtza (koleno) ani Lapšanského (chrbát), potešiteľná je jedine informácia, že Kmiť po dlhodobej chorobe už s tímom trénuje a snaží sa v čo najkratšom čase nabrať kondíciu a dostať sa do formy. Podľa našich zdrojov nie je v tejto sérii ešte vylúčený ani štart Spilara, ktorý prišiel do Popradu so zranenými slabinami. Do obrany na dnešný zápas sa na súpiske dostali aj juniori, ktorých zasiahnutie do samotného zápasu sa ale neočakáva a Poprad by mal hrať znovu len na piatich obrancov.

Predpokladaná úvodná zostava: Lipovský (Melicherčík) – J. Brejčák, Suchý, Jasečko, D. Brejčák, Kramár, Takáč, Malina, Reitmayer – Kuľha, Ludnberg, Škovira – Kroták, Klouda, Rapáč – Kopecký, Svitana, Wanvig – Vandas, Mlynarovič, Paločko.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM