Monika Vengrínová Krimi

Vážna nehoda motorkára pri Štrbe: V zákrute prešiel do protismeru a dostal sa do šmyku!

K dvom dopravným nehodám došlo pred niekoľkými dňami. Prvá sa stala v Levoči, kedy neznámy vodič poškodil zaparkované auto a z miesta ušiel. Pri druhej, ku ktorej došlo medzi obcami Štrba a Lučivná sa vážne zranil motocyklista. Boli ste pri tom?

Ilustračný obrázok k článku Vážna nehoda motorkára pri Štrbe: V zákrute prešiel do protismeru a dostal sa do šmyku!

09.08.2013 v čase medzi 04.45 hod. až 05.30 hod. došlo na ulici Vysokej v meste Levoča pred rodinným domom č. 3/357 k dopravnej nehode, kedy doposiaľ neznámy vodič, na doposiaľ neznámom vozidle a doposiaľ nezisteným spôsobom poškodil zadnú časť tam zaparkovaného osobného motorového vozidla Zn. Kia Pride, tabuľky s evidenčným číslom SN 612 AE. Vodič neznámeho vozidla vzniknutú dopravnú nehodu neoznámil a z miesta dopravnej nehody odišiel na neznáme miesto.

Ďalšia dopravná nehoda sa stala 16.08.2013 v čase o 15.20 hod., kedy na štátnej ceste č. III/018142 medzi obcami Štrba a Lučivná vodič motocykla Zn. Suzuki Juraj M. z doposiaľ nezistených príčin vo vzdialenosti 55 metrov pred križovatkou so štátnou cestou III/018148 v smere jazdy na obec Štrba prešiel v pravotočivej zákrute s motocyklom do protismeru vľavo mimo vozovky a na trávnatej ploche sa dostal do šmyku. V dôsledku dopravnej nehody utrpel vodič motocykla Juraj M. závažné zranenia.

Okresný dopravný inšpektorát Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade žiada všetkých svedkov o pomoc pri objasnení vzniknutých dopravných nehôd a zistenie okolností, ktoré im predchádzali. „Pre objasnenie skutku budú dôležité najmä informácie, poznatky a svedecké výpovede občanov, ktorí prechádzali uvedenými úsekmi v čase dopravných nehôd, alebo sa v čase nehôd nachádzali v blízkosti miest dopravných nehôd. Informácie a poznatky k dopravným nehodám žiadame oznámiť na Okresný dopravný inšpektorát Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade na telefóne číslo 0961 89 3516 alebo na telefónne linky 158, resp. 112,“ obracia sa s prosbou o pomoc riaditeľ okresného riaditeľstva Peter Benko.

foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM