Peter Handzuš Samospráva

Bratia Žampovci robia dobré meno Slovensku. Prijal ich primátor Vysokých Tatier

V obradnej miestnosti Mestského úradu v Starom Smokovci prijal primátor mesta Ján Mokoš slovenských lyžiarskych reprezentantov bratov Adama a Andreasa Žampovcov.

Ilustračný obrázok k článku Bratia Žampovci robia dobré meno Slovensku. Prijal ich primátor Vysokých Tatier
Zdroj: Dnes24.sk

Dôvodom prijatia bratov Žampovcov bol fakt, že obaja patrili do tímu, ktorý vybojoval historickú striebornú medailu na tohtoročných majstrovstvách sveta v zjazdovom lyžovaní, ktoré sa konali vo švajčiarskom St. Moritzi. Takýmto spôsobom sa im chcel poďakovať za vzornú reprezentáciu nielen mesta Vysoké Tatry, ale celého Slovenska. „Málokto si uvedomuje, koľko odriekania a obetovania prináša vrcholový šport. Verím, že neuplynie veľa času a my sa tu stretneme opäť, aby sme mohli s vami osláviť ďalší veľký úspech. Nezabúdajte však, že my patríme k tým fanúšikom, ktorí budú pri vás stáť v dobrom aj v zlom,“ povedal okrem iného Ján Mokoš.

Po slávnostnom zápise do pamätnej knihy aj športovci odovzdali darček do rúk primátora, a to v podobe lyže s podobizňou striebornej medaile a poďakovaním za podporu, ktorú im mesto Vysoké Tatry preukazuje.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM