Kultúra

Budete si ho spievať ZAS a ZNOVA: Popradská kapela vyšla s vianočným hitom! VIDEO

Kapela Taký Svet prináša originálnu a optimistickú vianočnú skladbu.

Ilustračný obrázok k článku Budete si ho spievať ZAS a ZNOVA: Popradská kapela vyšla s vianočným hitom! VIDEO
Zdroj: Taký Svet

Pesnička, podľa tvorcov, rozhodne nie je žiadne klišé, je to zmes veselej nálady a rozpráva o čase strávenom s ľuďmi, ktorých máme radi.

Myslím, že vnikol veľmi vydarený vianočný song. Vymyká sa tradičným slovenským vianočným pesničkám a koledám. Pracujeme ako tím, teda aj v tomto prípade každý z nás do skladby pridal niečo svoje. Veríme, že naša tvorba prinesie ľuďom kúsok dobrej nálady a optimizmu, pretože to je to, čo v dnešnej dobe všetci potrebujeme. S takýmto cieľom sme išli do tohto projektu,“ hovorí líderka kapely, v tomto prípade aj autorka hudby a textu, Patrícia Kicová.

Pôvodne chceli nakrúcať klip v zasneženom Poprade, no v tom čase bolo ešte málo snehu. „Klip sme museli mať pripravený v časovom predstihu, tak sme zaimprovizovali. Natáčali sme v Jezersku pri Bachledovej Doline. S výsledkom sme veľmi spokojní,“ hovorí ďalej o klipe Kicová

Taký svet má nevídane rýchle tempo a za posledný mesiac je to už ich štvrtý singel. Rok 2021 zakončil týmto vianočným singlom. Budúci rok Taký svet vydá svoj prvý album kde bude všetkých 23 piesní, ktoré za jeden rok vznikli.

Zdroj: Taký Svet

Témy, ktoré hýbu Slovenskom:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM