Monika Vengrínová Tlačové správy

Bývajte v srdci Popradu. Najvhodnejší čas na hypotéku je práve teraz

Bývanie s rodičmi pod jednou strechou vás už nebaví? Alebo uvažujete nad tým, že podnájom vymeníte za niečo vlastné? Či len jednoducho chcete bývať v centre? Investovať do nehnuteľnosti v City Centrum Poprad sa teraz oplatí. V ponuke je posledných 9 kompletne zariadených bytov v akciových cenách.

Ilustračný obrázok k článku Bývajte v srdci Popradu. Najvhodnejší čas na hypotéku je práve teraz
Zdroj: Dnes24.sk

Celý rad výhod v jednom byte

Overená novostavba so 46 bytmi sa nachádza priamo v centre Popradu len pár metrov od pešej zóny na Francisciho ulici vedľa obchodného centra Monaco. K dispozícii je posledných osem trojizbových bytov s rozlohou od 52 do necelých 80 metrov štvorcových a jeden dvojizbový byt s rozlohou 54 metrov štvorcových. Takmer všetky byty majú loggiu a výhľad do pokojného parku plného zelene. Najväčší trojizbový byt ponúka možnosť prestavby na štvorizbový a jedinečný výhľad na Vysoké Tatry.

Ak sa teda rozhodnete pre byt v bytovom dome City Centrum, môžete si byť istý, že za cenu, ktorú zaň zaplatíte, dostanete skutočnú kvalitu. Pri jeho výstavbe sa totižto nešetrilo. Použité boli overené stavebné materiály s dôrazom na akustickú izoláciu medzi bytmi, takže ani susedia vás nebudú rušiť. O váš spokojný spánok sa v každom byte postará vidoevrátnik a protipožiarne vchodové a protihlukové dvere.

S centrálnou kotolňou, vlastným rozvádzačom a meračom odobratého tepla v každom byte budete mať dokonalý prehľad o vašich spotrebovaných energiách. Tie aj vďaka kvalitnému zatepleniu a plastovým oknám môžu byť nižšie až o 50 percent oproti starým panelákom.

Bez bariér, s internetom, pivnicou i parkovaním

Susedia na každom podlaží majú možnosť využívať spoločný odkladací priestor, ale každý byt individuálne má tiež možnosť odkúpenia pivničnej kobky na prízemí pre skladovacie účely. Ďalšou veľkou výhodou, na rozdiel od väčšiny zástavby v centre mesta je fakt, že byty v City Centrum sú absolútne bezbariérové. Pohyb ľudí v rámci budovy je riešený dvoma veľkokapacitnými výťahmi so stanicami aj v suteréne.

Samozrejmosťou je optické internetové pripojenie, vybudovaný satelitný rozvod, ktorý vedie do každého bytu a telefónna prípojka. V prípade záujmu je tiež možné zakúpenie parkovacieho miesta, či už v garáži, odkiaľ možno prejsť suchou nohou do bytu alebo na parkovisku pred bytovým domom.

Aj ako alternatíva k apartmánu na rekreáciu

Avšak i milovníci Vysokých Tatier, ktorí neuvažujú o trvalom bývaní v Poprade, majú v byte v City Centrum dokonalú alternatívu k apartmánu na rekreačné využitie s možnosťou využitia služby v oblasti prevádzky, prenájmu a údržby bytu.

Nové byty v srdci Popradu sú tak určené pre každého, kto túži po aktívnom živote v centre mesta s vynikajúcou dostupnosťou viacerými spôsobmi dopravy, len na skok od našich veľhôr.

V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, či už je to nemocnica, školy, obchody, alebo napríklad kostoly. Sto metrov od bytového domu sa nachádza zastávka mestskej hromadnej dopravy. Na prízemí šesťpodlažnej bytovky sa tiež nachádzajú obchodné priestory na prenájom. Ich rozlohy dosahujú zhruba 50 až 150 metrov štvorcových.

Služby v oblasti financovania i päťpercentný ročný výnos

V projekte City Centrum Poprad sa tak skĺbila kvalita a skúsenosti developera, ktorý v minulosti realizoval výstavbu projektov Monaco a Junior v Poprade. „Náš individuálny prístup sa odzrkadľuje aj v oblasti financovania, kde hľadáme nové možnosti a výzvy. Pre našich klientov zabezpečujeme služby v oblasti financovania, tak hypotekárneho, ako aj prostredníctvom Štátneho fondu rozvoja bývania. Tiež našim klientom radi ukážeme, ako si kúpou bytu u nás zabezpečia viac ako päťpercentný ročný výnos a zároveň výbornú protiinflačnú ochranu,“ hovorí Jozef Lopušek, developer projektu City Centrum Poprad.

A ak s kúpou ešte stále váhate, posledné tri argumenty vás zaručene presvedčia. Prvým je momentálna situácia na trhu, ktorá je najvhodnejším obdobím na vzatie hypotekárneho úveru, druhým fakt, že hodnota nehnuteľnosti v centre mesta len porastie a v neposlednom rade váš pocit, že máte v rukách aktívum, ktoré môžete v prípade potreby kedykoľvek predať ďalej.

Viac informácií a kompletnú ponuku bytov nájdete na stránke: www.bytyvpoprade.sk

kontakt: Miroslav Klein, 0903 993 099, klein@ralitytatry.sk

City Centrum Poprad
40
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM