Peter Handzuš Rôzne

Cez Veľkú noc sa dá lyžovať aj zadarmo. Musíte len nájsť ten správny svah

Sviatky jari vo Vysokých Tatrách budú tento rok v znamení super lyžovačky a atraktívnej veľkonočnej zábavy na svahoch aj v aquaparku. Tatranci veria, že záujem o strávenie Veľkej noci v Tatrách bude aj tento rok vysoký, čo potvrdzujú už samotné rezervácie na hoteloch.

Ilustračný obrázok k článku Cez Veľkú noc sa dá lyžovať aj zadarmo. Musíte len nájsť ten správny svah

Zimná sezóna vo Vysokých Tatrách sa pripravuje na svoj posledný vrchol, ktorým bude veľkonočná zábava na svahoch aj v aquaparku. Opakovane je práve Veľká noc významným obdobím z pohľadu návštevnosti Tatier. Táto je porovnateľná aj so silvestrovským obdobím. Tatranci dúfajú, že tento rok prídu do našich veľhôr tisícky spokojných návštevníkov a to aj vďaka zaujímavému programu.

Karneval na Štrbskom Plese

Všetky vysokotatranské lyžiarske strediská hlásia výborné snehové podmienky a pripravili aj atraktívny program. Lyžiarske stredisko na Štrbskom Plese na Veľkonočnú nedeľu láka na Veselú Veľkú Noc.

„Už sa stalo tradíciou, že na Štrbskom Plese to počas sviatkov žije. Pripravili sme veselý karneval, navyše každý kto príde v maske na lyžovačku získa skipas zadarmo. Okrem toho je pripravený zaujímavý hudobný program so skupinami Lajblik a ENERGY a zaspieva aj Peter Stašák. Podujatie bude moderať známy slovenský herec Matej Landl,“ povedal Michal Sýkora, starosta obce Štrba.

Pre všetky maškrtné jazýčky je pripravená grilovačka pred hotelom FIS a očiam ulahodia kreácie inštruktorov lyžiarskych škôl v jedinečnej SKI SHOW.

Šéfka oblastnej organizácie Región Vysoké Tatry Lenka Maťašovská potvrdila, že skibusy pre lyžiarov budú celé sviatky jazdiť cez deň na trase Tatranské Zruby – Smokovce – Tatranská Lomnica a večer Tatranská Lomnica – Poprad. Jazdiť bude aj skibus na Štrbskom Plese z centrálneho parkoviska do strediska v pravidelných 15 minútových intervaloch.

Deti do akvaparku za 1€

V popradskom aquaparku cez Veľkú noc lákajú nielen na super „kúpačku“, no zároveň sa rozhodli aj pomáhať. Každé dieťa, ktoré prinesie čokoládové vajíčko, dostane vstup za 1 € a všetky vyzbierané čokoládové sladkosti budú venované na charitatívne účely.

Tatry ešte nevyzerajú, že by sa chystali na jar, pani zima svoje opraty stále nepustila. Program Veľkej noci však dozaista zahreje a poteší…

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM