Hokej

Chcete zažiť letnú prípravu spolu s kamzíkmi? Vybehnite s nimi na Hrebienok

Popradskí kamzíci už nejaký čas zarezávajú a ich letná príprava je v plnom prúde. Ak si chcete zašportovať spolu s nimi, teraz máte jedinečnú príležitosť.

Ilustračný obrázok k článku Chcete zažiť letnú prípravu spolu s kamzíkmi? Vybehnite s nimi na Hrebienok
Zdroj: TASR

Uplynulá sezóna je už minulosťou a popradskí hokejisti už naplno trénujú na tú ďalšiu. Ak sa jej už neviete dočkať a radi by ste zažili atmosféru letnej prípravy na vlastnej koži, môžete sa so svojimi obľúbeným hráčmi stretnúť osobne aj mimo ľadu.

Cieľom realizačného tímu HK Poprad je počas prípravy zavádzať aktivity, ktorých výsledkom bude dostatočne stmelený kolektív. „Tu sa ale nebavíme o jednoduchom objednaní nejakého posedenia. Skôr mám na mysli spestrenie tréningových jednotiek. Nech zvýšime medzi hráčmi súťaživosť a popritom nech sa aj zabavia. Musí to však prioritne slúžiť na spojenie kolektívu a jeho spoluprácu. Dôvod? Úspechy dosiahneme len tak, že sa všetci spojíme pre hokej,“ predostrel zámer Ľuboš Husár, ktorý sa stal novým projektovým manažérom.

Novinky na seba nenechajú dlho čakať. Prvá kolektívna akcia sa uskutoční už v piatok 7. júna 2019 od 9:00 hodine, kedy aj hokejoví fanúšikovia majú možnosť s popradskými hokejistami vybehnúť na Hrebienok ako ozajstné kamzíky!

„A keďže po poriadnom tréningu treba poctivo zregenerovať, v reštaurácii Zubačka bude pre vás pripravený mliekonečne chutný brunch. Nepremeškajte tak jedinečnú šancu vyzvať popradských extraligistov a pomôžte im spoločne dosiahnúť ešte lepší výsledok ako v zašlej sezóne,“ vyzýva vedenie HK Poprad s tým, že kto ako prvý vybehne na Hrebienok, vyhráva balíček produktov od Meliny a tričko HK Poprad.

Harmonogram

7.6.2019 (piatok)

  • 8:00 – odchod hokejistov z Popradu do Smokovca
  • 8:15 – 8:30 – zraz a štart tréningovej jednotky (pri lanovke na Hrebienok – Starý Smokovec)
  • 9:45 – 10:00 – presun do reštaurácie Zubačka
  • 10:15 – začiatok brunchu v Zubačke (Hotel Crocus)
  • 10:30 – priestor na fotenie s hráčmi + debata a autogramiáda
  • 12:00 – predpokladaný koniec akcie

Takto kamzíci odštartovali letnú prípravu na novú sezónu.

Video: TASR videoservis / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: HK Poprad
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM