Pavol Hrabovský Rôzne

Chute Afriky, letné koncerty aj niečo pre milovníkov piva: TOP udalosti na víkend Poprade

Víkend sa rýchlo blíži a sním aj množstvo akcií, ktorými si ho môžete spestriť. Bude to schladenie sa pri vode a dobrej hudbe? Alebo vybláznenie sa na párty? Inšpirujte sa redakčným výberom!

Ilustračný obrázok k článku Chute Afriky, letné koncerty aj niečo pre milovníkov piva: TOP udalosti na víkend Poprade
Zdroj: Pixabay.com

Prázdninové kino

23. júla o 16:30 hod., Kino Tatran

Kino Tatran ponúka ku koncu týždňa zábavu pre tých najmenších, kedy premietne animovaný film s názvom – Veľký zlý lišiak a iné príhody. Lišiak je mamou pre trojicu kuriatok; zajac sa hrá na bociana a kačka chce byť Santa Clausom. Keď si myslíte, že život na vidieku je prechádzka ružovou záhradou, zamyslite sa znova! Snímka plná zábavy a dobrého humoru je skvelým kinom pre malých aj veľkých.

Sima

25. júla od 13:00 hod., Aquacity Poprad

Popradský aquapark prináša koncert a autogramiádu jednej z najznámejších ženských interpretiek. Známa predovšetkým zo zoskupenia Podzemgang, ti prináša to najlepšie zo svojho repertoáru, priamo do bazénov v Aquacity. Na svoje si prídu aj tí najmenší, kedy sa po koncerte uskutoční mini disco. To všetko v sprievode obľúbených detských postavičiek.

Prehliadka minipivovaru Tatras

25. júla o 16:00 hod., Reštauračný minipivovar Tatras

Akcia pre všetkých milovníkov piva. Nahliadnite do výroby tohto obľúbeného nápoja na malovýrobnej úrovni. Chýbať nebude ani príjemné spestrenie. Čaká na vás ochutnávka troch druhov piva, v samotnom procese výroby.

Koncerty na garážach PP – XIII.

25. júla o 18:00 hod., Ľudvíka Svobodu

Popradské garáže privítajú všetkých priaznivcov tvrdej hudby, predovšetkým štýlov akými sú: emo crust, emo hardcore, epic crust alebo post hardcore. Predstavia sa vám tri slovenské kapely, z toho dve pochádzajú priamo z Popradu. Chýbať nebude ani hosť zo susedného Česka.

EGO live – Students Edition

25. júla o 21:00 hod., Surprise

Študentská párty ako sa patrí. EGO prichádza do Popradu, kde predstaví svoj nový album Egotron a mnohé ďalšie skladby. Samozrejme, nebudú chýbať ani známe hity. Nenechaj si ujsť párty, na ktorej do sýtosti osláviš koniec tohto týždňa.

Africké trhy v Poprade

26. júla od 10:00 hod., Aquacity Poprad

Do Popradu prichádza to najlepšie ovocie priamo zo srdca horúcej a exotickej Afriky, ale aj orientálnej Ázie. Okrem ovocia na vás čakajú aj aromatické korenia, kvalitná káva, čaj a ovocné tyčinky. Príďte aj vy okúsiť chute, ktoré v miestnych obchodoch jednoducho nenájdete.

Ako to vyzeralo na nedávnej výstave v Poprade? To môžete vidieť v priloženej galérii.

Nezabudnite nás aj naďalej sledovať na našom Facebooku a Instagrame. Nenechajte si ujsť aktuálny obsah z Popradu a okolia.

Originálna výstava v Tatranskej galérii: SvetIZMOV
7
Galéria
Zdroj: TASR/Kristína Mayerová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM