Peter Handzuš Správy

Čo s golfovým ihriskom v zime? Príďte sa pozrieť do Veľkej Lomnice

Golf na Slovensku sa hrá len ako sezónny šport. Väčšina ihrísk tak cez zimu odpočíva. Pod Tatrami ale využívajú areál golfového ihriska aj v zime. Neveríte?

Ilustračný obrázok k článku Čo s golfovým ihriskom v zime? Príďte sa pozrieť do Veľkej Lomnice
Zdroj: Dnes24.sk

Ak si chcete obzrieť golfové ihrisko zblízka, zoberte si bežky a príďte do Veľkej Lomnice. V areáli Black Stork si zadarmo môžete zabežkovať klasickým štýlom na štyroch udržiavaných bežeckých tratiach. Trate majú dĺžku od 1300 do 2700 metrov s prevýšením 13–26 metrov.

Tak ako každý rok, aj túto zimu sa podarilo pripraviť skoro 10 km udržiavaných tratí, ktoré sú lyžiarom k dispozícii celodenne. „Lyžiari využívajú naše trate doslova nonstop. Chodia tu aj takí, čo sa tu zastavia večer po práci, nasadia si čelovky a relaxujú na našich tratiach v nočnom tichu,“ povadala pre Poprad 24 Danka Velecká z Black Stork vo Veľkej Lomnici.

Lyžiari majú k dispozícii parkovanie pri hoteli zdarma a o bezpečnosť celého areálu sa stará vlastná bezpečnostná služba. Vo Vysokých Tatrách tak pribudlo k veľkým bežeckým strediskám na Štrbskom Plese, Tatranskej Lomnici a Smokovcoch ďalšie miesto, kde si môžu prísť zalyžovať priaznivci bežeckého lyžovania. Vo Vysokých Tatrách tak je k dispozícii viac ako 60 km bežeckých tratí.

Článok o ostatných bežeckých tratiach vo Vysokých Tatrách.

Čo s golfovým ihriskom v zime? Príďte sa pozrieť do Veľkej Lomnice
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM