Peter Handzuš Rôzne

Ďakujeme, že nás čítate. Bez vás to jednoducho nejde

Každý z vás už cez Vianoce a Silvestra dostal množstvo sms správ, emailov a FB odkazov s prianím všetkého naj... Skôr, ako vinšovať šťastie, zdravie a bohatstvo, sa vám chcem poďakovať za to, že nás čítate.

Ilustračný obrázok k článku Ďakujeme, že nás čítate. Bez vás to jednoducho nejde
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Bez vás to jednoducho nejde

To, že sme ešte stále na trhu, je vašou zásluhou. Poprad 24 ako súčasť siete Global 24 (Dnes 24) patrí podľa AIM monitora medzi 50 najnavštevo­vanejších webov na Slovensku. Ďakujem všetkým čitateľom Poprad 24 za priazeň. Vy nám „robíte“ čísla, na základe ktorých nás naši inzerenti považujú za vhodné médium na prezentáciu svojich produktov a služieb. A vďaka nim môžeme financovať chod našej redakcie. Je to trojuholník, na ktorého vrchole ste vy, naši čitatelia.

Ďakujem vám za každý „like“ na FB, za každý komentár, email a telefonát. Za pozitívne ohodnotenia, za tipy na reportáže aj za kritiku, po ktorej sa niekedy aj hanbím vyjsť z domu ;-) Vaše reakcie nás robia (dúfam) lepšími.

Ďakujem našim inzerentom za to, že podporujú regionálne spravodajstvo pod Tatrami.

A ďakujem aj kolegom z redakcie Poprad 24 a centrály Global 24 za ich prácu, ktorej finálnu podobu môžete v podobe známej špičky ľadovca vidieť vo forme spravodajstva na našej stránke www.poprad24.sk

Špeciálne poďakovanie patrí mojej rodine, ktorej sa venujem podstatne menej, ako by si zaslúžila, no ktorá ma v tejto práci napriek tomu podporuje.

Budem sa snažiť urobiť všetko pre to, aby sme boli v roku 2013 zase o niečo lepší ako v rokoch predchádzajúcich.

S úctou

Peter Handzuš, majiteľ licencie spravodajského portálu Poprad 24

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM