Monika Vengrínová Kultúra

Ďalší úspešný ročník Miss Aquacity za nami. Krásne dievčatá bojovali aj o titul Dievča leta

Už pravidelne organizuje Aquacity Poprad voľbu miss na regionálnej úrovni. Tento rok to ale poňali celoslovensky a o titul Miss Aquacity sa uchádzali finalistky súťaže Dievča leta, za ktoré sa hlasovalo na internete.

Ilustračný obrázok k článku Ďalší úspešný ročník Miss Aquacity za nami. Krásne dievčatá bojovali aj o titul Dievča leta
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk

„Ja vždy tvrdím, že Poprad má dva krásne pohľady. Jeden je na Tatry a jeden na krásne ženy, ktoré tu žijú. Preto si myslím, že Poprad by mal byť prvým miestom, kde by sa mali predstavovať ženy z celého Slovenska. Tie patria sem, pretože tu sú naozaj krásne ženy a to musím povedať, pretože mám manželku z Popradu. Aj na víťazke sme sa jednoznačne zhodli,“ hovorí Jan Telenský, majiteľ Aquacity Poprad a predseda poroty Miss Aquacity 2013.

Nielen krása, ale aj charita

Počas galavečera sa tak predstavilo desať finalistiek súťaže Dievča leta 2013. Tie vyberali návštevníci portálu Topky.sk počas celého leta z osemsto prihlásených dievčat. V Poprade okrem tohto titulu potom dievčatá súťažili aj o titul Miss Aquacity, Miss Región Vysoké Tatry a Miss beauty centra K-Vital. V približne dvojhodinovom programe mohli diváci dievčatá vidieť v štyroch modeloch počas štyroch módnych prehliadok, nechýbala ani pánmi obľúbená prehliadka v plavkách od módnej návrhárky Jany Jurčenko.

Krásnym gestom skončila prehliadka šiat od módnej návrhárky Milady Sabolovej, keď jedny z predvádzaných modelov šiat skončili v dražbe. Päťsto eur, za ktoré si ich vydražil Jan Telenský, poputuje nadácii Dobrý anjel. O skvelú náladu sa počas večera starali tanečníci z Outbreak a Hustle profi team a takisto speváčka Dominika Mirgová.

Víťazka si odniesla dva tituly a nové auto

„Ako organizátori sme veľmi spokojní, že takéto niečo sa deje práve u nás. Dievčatá boli naozaj krásne a viaceré z nich ukázali, že skutočná krása vychádza predovšetkým z vnútra. Finálový večer sme riešili počas celého leta popri iných aktivitách. Dievčatá mali sústredenie v Tatrách, kde sa pripravovali ako tanečne, tak aj komunikatívne a my sme vytvárali scenár večera. S priebehom súťaže sme spokojní a hlavne nás teší, že to bola celoslovenská súťaž, o čo nám išlo,“ premýšľa marketingová manažérka Aquacity Poprad Lenka Chovancová.

Titul Miss beauty centra K-Vital a Miss Región Vysoké Tatry si napokon odniesla dvadsaťročná Dominika Patrášová. Druhou vicemiss sa stala Orsolya Juhászová, prvou vicemiss Popradčanka Michaela Martineková. Titul Miss Aquacity 2013 a zároveň titul Dievča leta 2013 si vybojovala dvadsaťjeden ročná Patrícia Koníčková z Dubnice nad Váhom.

„Na nácvikoch som bola dosť nervózna, bála som sa, ako mi to pôjde, ako to dopadne. Počas finále všetka nervozita opadla a ja som si to naplno užívala. Som veľmi prekvapená, že som vyhrala. Úprimne, nečakala som to,“ zveruje sa so svojimi pocitmi Patrícia.

Dievča leta v Aquacity prvý, zrejme však nie posledný krát

Okrem množstva vecných cien si víťazka súťaže Dievča leta odniesla aj novučičký Peugeot 208. Tento titul jej prisúdili hlasujúci na portáli Topky.sk, kde súťaž Dievča leta funguje už šesť rokov. V spojení s Miss Aquacity to však tento rok bola premiéra.

„Dievča leta má dlhoročnú tradíciu a spojenie Zoznam.sk s Aquacity sa nám zdalo ako výborný nápad. Bolo to spojenie príjemného s užitočným, obe strany z toho vyťažili maximum, takže verím, že to má perspektívu aj do budúcnosti. Víťazke prajem v živote veľa šťastia a veľa najazdených kilometrov na novom aute,“ uzatvára Marek Bobula, marketingový riaditeľ Zoznam.sk.

Miss AquaCity 2013
33
Galéria
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk
Ďalší úspešný ročník Miss Aquacity za nami. Krásne dievčatá bojovali aj o titul
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM