Monika Vengrínová Hokej

Ďalšia prehra na konte Kamzíkov. Tentokrát im nevyšiel zápas s Trenčínom

Zápas Kamzíkov na ľade súpera im priniesol ďalšiu prehru. Konečný stav 3:1 v prospech Trenčanov nepotešil ani popradských fanúšikov.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšia prehra na konte Kamzíkov. Tentokrát im nevyšiel zápas s Trenčínom
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Trenčania mali výborný vstup do zápasu, keď protivníka pritlačili a už v 1. minúte vďaka Kútnemu aj skórovali. Podtatranci sa potom postupne dostali do hry, obe mužstvá predvádzali snaživý hokej, ale do čistých šancí sa príliš často nedostávali. Gólový stav sa preto opäť menil až v polovici stretnutia, keď najskôr Sýkora vyrovnal, aby sa už o 12 sekúnd Mikulovou zásluhou domáci znovu ujali vedenia. V záverečnej tretine to bol už najmä boj o každý kúsok ľadu. Obaja súperi mali niekoľko šancí na úpravu skóre, najväčšiu z nich v 54. minúte domáci Petrovický, ale zblízka nastrelil žŕdku. V závere zápasu sa Popradčania odhodlali k hre bez brankára a počas nej Mikula gólom do prázdnej bránky pečatil trenčianske víťazstvo.

Dukla Trenčín – HK Poprad 3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Góly: 1. Kútny, 30. a 60. Mikula – 29. T. Sýkora. Rozhodovali: Boman, Kubuš – Holienka, Valach, vylúčení: 3:3, bez využitia, striedania: od 21. Nemček , od 41. D. Hudec – od 41. Makovský, 1172 divákov.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM