Pavol Hrabovský Kultúra

David Kraus, Zayo a filmy na námestí: TOP udalosti na víkend v Poprade a okolí

Zábava pokračuje aj cez víkend. Nenechajte si ujsť to najlepšie z udalostí, ktoré vám spríjemnia koniec týždňa.

Ilustračný obrázok k článku David Kraus, Zayo a filmy na námestí: TOP udalosti na víkend v Poprade a okolí
Zdroj: Pixabay.com

Počas víkendu sa v Poprade rozhodne nebudete nudiť. Čakajú vás koncerty a filmy na námestí, bábkové divadlo a klubové koncerty, známych interpretov. Inšpirujte sa redakčným výberom a prežite zábavný koniec týždňa.

David Kraus s kapelou

23. júla o 19:00 hod., Námestie sv. Egídia

Talentovaný spevák, textár, skladateľ a herec. Tak by sme mohli opísať Davida Krausa, ktorý bude ďalším interpretom na popradskom námestí. Koncertné piatky vám tentokrát prinášajú vystúpenie českej hviezdy, ktorú poznáte zo speváckej šou, kde zažiaril osobitým stvárnením Freddieho Mercuriho, či speváčky Adele. Ďalší unikátny koncert je už za rohom, preto neváhajte a vyhliadnite si miesto na námestí ešte dnes.

Divadlo Babadlo – Ako išlo vajce do sveta

24. júla o 10:00 hod., Námestie sv. Egídia

Ľudia cestujú každý deň za prácou, štúdiou a oddychom. Preto ani vajce, ktoré chcelo spoznať svet, rozhodne neostane doma. Jeho cesta ho zavedie do zaujímavých miest, spozná mnoho vecí a zvieratiek, no predovšetkým, zažije jedno veľké dobrodružstvo. Divadlo Babadlo vám na popradskom námestí zahrá bábkový príbeh, ktorý poteší malých aj veľkých.

Ako byť single

24. júla o 20:00 hod., Námestie sv. Egídia

Štyri kamarátky sa rozhodnú užívať si nezáväzný život v nočnom New Yorku. Stále však chcú nájsť toho pravého, čo pri ich povahách nie je vôbec jednoduché. Alice si chce dať pauzu od starej lásky. V práci stretne Robin, ktorá sa jej ujíma a ukáže jej výhody single života. Meg, sestra Alice, si zase nechce pripustiť, že niekoho v živote potrebuje. Štvoricu dopĺňa Lucy, ktorá chce naštartovať svoju kariéru a nájsť lásku svojho života. Bláznivá jazda po baroch sa začína.

Zayo „WASSUP“ Tour

24. júla o 21:00 hod., Rock Fabric

Zayo oslavuje úspešné vydanie druhého štúdiového albumu, no neoslávi to sám. „WASSUP“ Tou prichádza aj do Popradu, kde sa môžeš tešiť na jedinečnú šou. Vypočuj si to najlepšie zo Zayovho repertoáru, spolu s novinkami, ktoré si nemôžeš nechať ujsť. Okrem toho si priprav hlasiky, kričať „WASSUP“ bude s tebou celý klub!

QueenB

24. júla o 21:00 hod., Surprise

Energická lady QueenB prichádza do Popradu, aby vám mohla priniesť poriadnu nálož súčasnej klub music . Nechajte sa unášať v rytme štýlov ako: house, techhouse a techno. Chýbať nebude ani miestny rezident DJ Schnappi. Bláznivú párty ťa čaká už túto sobotu a nenechá v dave nikoho chladným.

Nenechajte si ujsť ani túto udalosť neďaleko Popradu:

Východňar Summer Fest 6

23. júla o 17:00 hod., Spišské Bystré

Šiesty ročník Východňar Summer Festu sa bude opäť konať na Kubašku, kde sa môžete tešiť na porciu ľudovo-modernej zábavy. Nenechajte si ujsť interpretov ako: DJS KHM Team, skupina Perfect, Eusebio a DJ Drahosh. Zábavu vám spríjemnia aj súťaže o rôzne ceny a chýbať nebude ani tombola . Tešiť sa môžete aj na stánky s občerstvením, ktoré vám budú celý čas k dispozícií. Okrem toho, celým programom vás bude sprevádzať moderátor Tom Kave.

Ako to vyzerá na popradských ihriskách? To si môžete pozrieť v priloženej galérií.

Nenechajte si ujsť dianie z celého Slovenska na portáli Dnes24.sk

Najlepšie hodnotené ihriská v Poprade pre malých aj veľkých
35
Galéria
Foto: Pavol Hrabovský

Témy, ktoré hýbu Slovenskom

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM