Peter Handzuš Rôzne

Deň detí v Tatrách

Pri príležitosti Medzinárodného dňa detí sa uskutočnia dnes vo Vysokých Tatrách pre chlapcov a dievčatá viaceré podujatia. Napríklad na Štrbskom Plese sa môžu zapojiť do Cesty rozprávkovým lesom.

„Deti absolvujú skryté záhady lesa a každé potom získa zadarmo žetón na atrakcie v Mini Tatralandia parku, kde si môžu zaskákať na trampolíne, zajazdiť na autíčkach, motorkách alebo povoziť sa na mini loďkách,“ priblížila Lenka Maťašovská, brand manažérka Vysoké Tatry – Štrbské Pleso. Okrem toho sa môžu previesť zdarma aj na lanovke Solisko.

Chata pod Soliskom sa dnes premení na veľkú pirátsku loď a deti budú môcť ochutnať aj pirátske parené buchty či odfotiť sa s medveďom. Na 15.00 h je pripravené v hoteli FIS na Štrbskom Plese bábkové divadlo Danka a Janka. „Detičky, ktoré budú mať veľa energie, si môžu zaskákať v skákacom hrade,“ doplnila Maťašovská. V prevádzke budú lanovky Solisko, na Hrebienok i na Skalnaté pleso. V Tatranskej Lomnici sa môžu deti tešiť na svoju oslavu na budúci víkend (11. a 12.6.).

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM