Pavol Hrabovský Kultúra

Depeche Mode, Ego a legendárny muzikál: TOP udalosti na týždeň v Poprade

Druhý augustový týždeň rozhodne nezaostáva v počte zaujímavých udalostí, ktoré vás čakajú v meste pod Tatrami. Neváhajte a vyrazte za dobrou zábavou.

Ilustračný obrázok k článku Depeche Mode, Ego a legendárny muzikál: TOP udalosti na týždeň v Poprade
Zdroj: Pixabay.com

Tento týždeň vám ponúkne hneď niekoľko zaujímavých akcií, predovšetkým z hudobného sveta. Bude to utorkový revival, či poriadna dávka zábavy v obľúbenom klube? Inšpirujte sa redakčným výberom a okoreňte si týždeň dobrou zábavou.

Depeche Mode

10. augusta o 19:00 hod., Námestie sv. Egídia

Revivalový utorok prináša koncert skupiny, ktorá definovala jednu generáciu. Mode Machine Depeche Mode Tribute Band vám prináša koncert hudobnej legendy. Nenechajte si ujsť hity ako: Personal Jesus, Enjoy the Silence, People are people, Strangelove a mnohé ďalšie skladby, ktoré dosiahli kultový status. Kúsok „depešákov“ zažijete už tento utorok na popradskom námestí.

Mr. Bean Lookalike

12. augusta o 19:00 hod., Námestie sv. Egídia

Kto by nepoznal dobrodružstvá legendárneho Mr. Beana, ktorý zabával svojimi geniálnymi vystúpeniami celý svet. Rowan Atkinson, predstaviteľ legendárnej postavičky, Popradské kultúrne leto síce nestihne, no tešiť sa môžete na verziu Mr. Beana, ktorá vás rozhodne nesklame. Nenechajte si ujsť večer, pri ktorom nebude núdza o dobrú zábavu.

Známi neznámi

12. augusta o 19:00 hod., Kino Tatran

Novinka v česko-slovenskej koprodukcii prichádza aj do popradských kín. Partia českých a slovenských priateľov sa zíde v pražskom byte, kde plánujú osláviť príchod nového roka. Dostanú však nápad, ktorý zmení celý chod večera. Dajú mobily na stôl a nahlas zdieľajú každú správu a prichádzajúci hovor. Koľko toho skrývame pred svojimi priateľmi, či partnermi, aby sme sa im mohli pozerať do očí? Žijeme naozaj vo svete, kde nás dokáže jediná informácia obrať o priateľov?

Desmod

13. augusta o 19:00 hod., Námestie sv. Egídia

Slovenská skupina Desmod prechádzala posledný polrok turbulentným obdobím. Ani to ich však neodradilo od vystúpenia pod Tatrami, ktoré si budete môcť naplno užiť už tento piatok. Nenechajte si ujsť najlepšie skladby od skupiny, ktorá dosiahla vrchol slovenskej hudobnej scény a celkovo sa zapísala medzi najúspešnejšie slovenské skupiny.

EGO live

13. augusta o 21:00 hod., Surprise

Piatok trinásteho nie je deň, na ktorý by sme sa dopredu tešili. Tentokrát to ale vôbec nemusí byť tak. Raper EGO prichádza opäť do Popradu, kde práve tento piatok vystúpi s najlepšou šou, akú môžete vidieť na slovenskej scéne. Akcia sa opäť nesie v duchu študentskej párty, no vítaní sú všetci milovníci kvalitnej zábavy. Ako support sa predstavia známi rezidenti, a to DJ Schnappi a DJ Roberto.

Kúzelník Wolfík

14. augusta o 10:00 hod., Námestie sv. Egídia

Popradčania sa môžu tešiť aj na vystúpenie, ktoré ich vtiahne do sveta kúziel a mágie. Kúzelník Wolfík si pripravil program pre malých aj veľkých, ktorý vás dostane do sveta, kde je možné čokoľvek. Očakávať môžete jedinečné triky, zaujímavé ilúzie a možnosť zapojiť sa do programu! Nenechajte si ujsť bláznivé magické triky na námestí.

Mammia Mia: Here we go again

14. augusta o 20:00 hod., Námestie sv. Egídia

Sophie pripravuje otvorenie hotelu na počesť svojej zosnulej matky Donny. Trápi sa aj kvôli svojim dvom potencionálnym otcom, ktorí sa otvorenia nebudú môcť zúčastniť. Aby toho nebolo málo, trápi ju aj vzťah so Skyeom, ktorý chce budovať kariéru. V ťažkom čase spomína na svoju nebohú matku, ktorá všetko nebojácne zvládla. Alebo nie? Komediálny muzikál s hitmi legendárnej skupiny ABBA, ktorý si vychutnáte na striebornom plátne, priamo v srdci Popradu.

Temné kecy

14. augusta o 19:30 hod., Dobré Časy

Milovníci dobrého jedla, piva a humoru, majte sa na pozore! Obľúbený stand-up Temné kecy prichádza do Popradu, a to rovno pred vaše stoly. V neľútostnom dueli sa vám predstaví Ivo „Ladižo“ Ladižinský, ktorý si to rozdá s Jerrym „Veľmajstom“ Szabóm. Vychutnajte si originálnu porciu humoru, ktorú máte na dosah úplne zadarmo.

Nenechajte si ujsť dianie z celého Slovenska na portáli Dnes24.sk

Témy, ktoré hýbu Slovenskom

Ako to vyzeralo na nedávnom remeselnom festivale v Poprade? To môžete vidieť v priloženej galérii.

Remeselný festival Made in Slovakia je späť v Poprade
50
Galéria
Foto: Pavol Hrabovský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM