Monika Vengrínová Futbal

Derby Poprad – Kravany skončilo bez gólu. Dobrý futbal kazil podmáčaný terén

Posledný domáci zápas VI.ligy podtatranskej si diváci mohli užiť na štadióne Poprad-Veľká, kde FK Poprad „B“ privítal OFK Kravany. Derby napokon skončilo bezgólovo, oba tímy však predviedli pekný futbal.

Ilustračný obrázok k článku Derby Poprad – Kravany skončilo bez gólu. Dobrý futbal kazil podmáčaný terén
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

„Jasné, že k futbalu patri góly, škoda, že dnes nepadlo aspoň 3:4, ako tomu bolo v Kravanoch, aby mali diváci lepší dojem z dnešného zápasu, ale myslím si, že to bol aj napriek tomu obojstranne vyrovnaný zápas. Hráči na jednej i na druhej strane sa poznajú, dokonca sú kamarátmi, ale myslel som si, že sa to vyhrotí. Bol to však korektný zápas na každej strane a chýbal tomu naozaj len ten gól,“ uvažuje tréner Popradčanov Peter Rataj.

K bezgólovému stavu možno malou mierou prispel i rozrytý a podmáčaný terén po dvoch dňoch silných dažďov. Minimálne ovplyvnil hernú časť a hráčom tak nedovolil kombinovať. Zápas však bol najmä o bojovnosti a disciplíne. Rozhodca počas deväťdesiatich minút udelil len jednu žltú kartu a to tesne pred posledným hvizdom. S priebehom zápasu, so svojimi zverencami i súpermi je spokojný aj tréner OFK Kravany Stanislav Koch:

„My sme dnes boli aktívni, hlavne v tej prvej časti sme mali miernu prevahu. Šance, ktoré sme však mali, sme nevyužili. Ten druhý polčas sa potom vyrovnal a zápas skončil tak, ako skončil, čiže bez gólov. Chlapci ale bojovali, podali poctivý výkon a aj súper mal svoju kvalitu, preto musíme rešpektovať, že sme hrali s naozaj dobrým mužstvom“.

Futbal Poprad B - Kravany
1
Galéria
Futbal Poprad B - Kravany
40
Galéria
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM