Marcel Mojžiš Krimi Krimi

Desivý incident v Poprade: V bare došlo k bitke, údery päsťami aj zlomený stôl!

Podľa polície v popradskom bare bez predchádzajúceho konfliktu 24-ročný Popradčan fyzicky napadol 25-ročného mladíka z Popradu!

Ilustračný obrázok k článku Desivý incident v Poprade: V bare došlo k bitke, údery päsťami aj zlomený stôl!
Zdroj: TASR

Popradskí policajti obvinili 24-ročného Popradčana z prečinov ublíženia na zdraví, výtržníctva a poškodzovania cudzej veci. Podľa polície v jednom z popradských barov tento mladík najprv bezdôvodne opakovanými údermi pästí zlomil spodnú časť dreveného stola, čím došlo k poškodeniu textilného čalúnenia sedacej časti.

„Následne bez predchádzajúceho konfliktu fyzicky napadol 25-ročného muža z Popradu, ktorého kopol do nohy a sotil doňho a udieral päsťami, pričom poškodený chrbtom spadol na drevený stôl, ktorý sa zlomil a zároveň došlo k rozbitiu visacej lampy nad stolom. V napádaní obvinený ešte pokračoval na zemi,“ uviedol krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Ten zároveň dodal, že mladík (25) utrpel zranenia s dobou liečenia 7 až 10 dní. „Obvinený poškodením zariadenia spôsobil škodu 480 eur. Obvineného policajti zadržali a po vykonaní potrebných procesných úkonov bol prepustený a stíhaný bude na slobode,“ dodal ďalej policajný hovorca.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM