Monika Gécziová Šport

Deti na hokej na popradský zimák: Stačia im korčule a dobrá nálada

Majú vaše deti radi hokej? Zoberte ich na zimný štadión, pribaľte korčule, teplé oblečenie a dobrú náladu. Čakajú na ne parádne zážitky, vĺčik Goooly i prekvapenie s Mikulášom.

Ilustračný obrázok k článku Deti na hokej na popradský zimák: Stačia im korčule a dobrá nálada
Zdroj: TASR

Projekt Deti na hokej pokračuje štvrtým ročníkom sériou 43 podujatí v rôznych mestách Slovenska. A opäť nevynechá ani naše mesto, kde sa táto akcia pre deti od päť do desať rokov a ich rodičov bude konať už v piatok (11.1.) o 16:00 hodine na Zimnom štadióne v Poprade.

Deti sa tu budú môcť stretnúť v vĺčikom Gooolym, čaká ich prekvapenie s Mikulášom i skvelé zážitky. Deťúrence dostanú diplom, upomienkové predmety, hokejový zošit a chýbať nebude ani teplý čaj a občerstvenie. Stačí si so sebou priniesť korčule, tie sa však dajú aj požičať priamo na štadióne, ďalej prilbu, rukavice a teplé oblečenie. A predovšetkým dobrú náladu. Vstup je zdarma.

Hlavnými cieľmi akcie je zanechať v pamäti malých účastníkov podujatí pozitívnu skúsenosť s hokejom a zimným štadiónom, zoznámiť rodičov potenciálnych hokejistov s hokejovým prostredím, pomôcť hokejovým klubom v materiálnom vybavení kategórie prípravky formou darovania hokejového výstroja malým hokejistom, zvýšiť členskú základňu v najmladšej kategórii a vytvoriť tak zdravé športové konkurenčné prostredie.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM