Marián Handzuš Kultúra

DikyFest2011 – originálny nielen názvom

Druhý ročník ambiciózneho festivalu rôznych hudobných žánrov pár kilometrov od Popradu. Gerlachov privíta kapely od Bratislavy cez Komárno až po zástupcov Vysokých Tatier. Zapojte sa aj do súťaže o CD! Nezabudnite - 2.7. DikyFest v Gerlachove pri Pop

Už prvý ročník DikyFestu naplnil očakávania organizátorov, veď bohatý hudobný program sa fanúšikom evidentne páčil. Rozmanitosť hudobných štýlov je znakom aj tohtoročného pokračovania úspešnej akcie pod Tatrami, aj vy si tak môžete prísť vypočuť skladby od country cez punkové prvky až po tradičný i moderný rock. Presný harmonogram nájdete na oficiálnej stránke festivalu www.dikyfest.sk, kde sa dozviete aj bližšie informácie o účinkujúcich kapelách: ADRIEL (TATRY), El Roi (Bratislava), N.D.E. (Bratislava), Trace (Batizovce), Bazár (Komárno), SMAILY (Poprad) a Otvorené Dvere (Batizovce).

Špecifikom tohto podujatia je až zázračne dobrá atmosféra. DikyFest sa v spolupráci s obcou Gerlachov koná priamo uprostred dediny, areál bývalej školy však zaručuje akúsi izoláciu od vonkajšieho ruchu a vďaka rýchlo sa šíriacej vôni grilovaných lahôdok a guláša sa ľahko dostanete na tú správnu festivalovú vlnu.

SÚŤAŽ: Zapojte sa do súťaže o** CD skupín El Roi, N.D.E. a Otvorené dvere! Šancu na výhru jedného, alebo viac hudobných nosičov má každý, stačí správne odpovedať na súťažnú otázku: ** Ako sa volá najdlhšie pôsobiaca rocková gospelová kapela územia bývalého Československa, ktorú budete môcť vidieť aj na DikyFeste?

Správne odpovede a svoje kontaktné údaje posielajte na poprad@global24.sk (poprad@global24.sk), losovanie prebehne priamo 2. júla na tomto festivale v Gerlachove a ak budete osobne účastní, máte šancu vyhrať aj** špeciálnu, bonusovú cenu **- historicky prvú oficiálnu audio kazetu (s názvom „Nepodpisuj krvou!“) kapely ktorej sa týka naša súťažná otázka.

Už** 2.7.** – prvú júlovú sobotu, bude v Gerlachove východniarsky vyjadrená vďaka, o ktorej sa okrajovo dozviete na www.dikyfest.sk a viac priamo na festivale, tak teda diky fest!

DikyFest2011 – originálny nielen názvom
1
Galéria
DikyFest
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM