Jakub Forgács Hokej

Do Popradu mieria hviezdy NHL draftu: Chcete podpis od Slafkovského či Nemca?

Mladí hokejisti budú autogramy rozdávať na súkromné predmety aj na limitovaný počet podpisových kariet.

Ilustračný obrázok k článku Do Popradu mieria hviezdy NHL draftu: Chcete podpis od Slafkovského či Nemca?
Zdroj: TASR/AP

V Poprade sa v utorok 26. júla o 16.00 hod. zíde šestica slovenských hokejistov, ktorých si kluby NHL vybrali v tohtoročnom drafte. Na svojom webe o tom informoval portál hockeyslovaki­a.sk. Fanúšikovia sa môžu tešiť na Juraja Slafkovského, Šimona Nemca, Filipa Mešára, Adama Sýkoru, Serváca Petrovského a Adama Žlnku.

„Podpisová akcia sa uskutoční pred tréningovou halou v blízkosti zimného štadióna v Poprade a potrvá presne šesťdesiat minút,“ píše portál, ktorý poprosil fanúšikov, aby vzhľadom na očakávaný veľký záujem verejnosti prišli na miesto v dostatočnom predstihu a dodržiavali pokyny organizátorov aj pracovníkov bezpečnostnej služby.

„Hráči sa počas hodinového programu pokúsia v čo najväčšej miere vyhovieť požiadavkám fanúšikov. Autogramy budú rozdávať na súkromné predmety aj na limitovaný počet podpisových kariet. Zároveň však účastníkov podujatia vyzývame, aby rešpektovali právo každého zúčastneného na získanie podpisu a nebrzdili pohyb ľudí zdĺhavým fotografovaním či diskusiou s hokejistami,“ dodáva hockeyslovakia.sk.

ilustračné foto

Ďalšie aktuálne správy

Slafkovský v drese Montrealu
5
Galéria
Zdroj: TASR/AP
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM