Krimi

Dobodaný prokurátor je hospitalizovaný v popradskej nemocnici

Prokurátora Okresnej prokuratúry v Poprade, ktorého vo štvrtok našli doma s bodným poranením brušnej dutiny, v súčasnosti hospitalizovali a je mimo ohrozenia života.

Ilustračný obrázok k článku Dobodaný prokurátor je hospitalizovaný v popradskej nemocnici
Foto: Radoslav Dudáš

Hovorkyňa popradskej nemocnica Sylvia Galajda potvrdila, že je hospitalizovaný práve na jednom z ich oddelení.

Bližšie informácie k jeho zdravotnému stavu zatiaľ nevieme poskytnúť,“ uviedla Galajda s tým, že pacienta prijali na centrálnom príjme, odkiaľ ho previezli na ďalšie pracovisko nemocnice.

Výzvu na tiesňovú linku 155 sme prijali krátko po 8. hodine s tým, že pomoc potrebuje zranený muž. Záchranári ho ošetrili a s bodným poranením brucha previezli pri vedomí do nemocnice,“ doplnila hovorkyňa Záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová.

Orgány činné v trestnom konaní zatiaľ pracujú s pravdepodobnou verziou, ktorá cudzie zavinenie nepotvrdzuje. Stanovisko Generálnej prokuratúry SR tlmočila pre TASR hovorkyňa prokuratúry Jana Tökölyová. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová dodala, že na mieste je vyšetrovací tím, ktorý zabezpečuje všetky procesné úkony. „Vzhľadom na citlivosť prípadu nateraz nie je možné poskytnúť bližšie informácie,“ dodala.

Bytový dom na Hviezdoslavovej ulici v Poprade, kde našli doma s bodným poranením
3
Galéria
Zdroj: TASR

Sledujte nás aj na našom FacebookuInstagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Popradu a okolia.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM