Martin Sýkora Samospráva

Dobrá správa: Popradské vianočné parkovanie v centre bude opäť bezplatné!

Parkovací režim na platených parkoviskách prevádzkovaných Správou mestských komunikácií (SpMK) Poprad bude od 15. decembra opäť bezplatný.

Ilustračný obrázok k článku Dobrá správa: Popradské vianočné parkovanie v centre bude opäť bezplatné!
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Hovorca mesta Poprad Marián Galajda informoval, že samospráva už tradične vychádza v ústrety návštevníkom centra mesta, ktorí tak od tohto dátumu budú môcť po celý deň parkovať na mestských parkoviskách bez poplatkov.

„Verejnosť bude mať k dispozícii celkovo viac ako 900 parkovacích miest. Mimo prevádzky budú v tomto vianočnom období rampy na parkoviskách s bezobslužným rampovým systémom, ako aj parkovacie automaty,“ uviedol Peter Fabian z popradskej SpMK.

O špeciálnom režime na parkoviskách v správe podtatranských mestských cestárov budú informovať nálepky v trojjazyčnej mutácii umiestnené na parkovacích automatoch. Parkoviská budú opäť spoplatnené v štandardnom režime od 7. januára. „Špeciálny režim na mestských parkoviskách je ústretovým krokom voči domácim i návštevníkom, ktorí budú na Námestie sv. Egídia prichádzať za bohatou vianočnou výzdobou, ako aj na rôzne kultúrne podujatia zimného festivalu Popradské Vianoce,“ uzavrel Galajda.

Zdroj: Poprad24/Mesto Poprad
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM