Peter Handzuš Iné športy

Domáca premiéra vyšla K-Corp na jedničku. Žiline nastrieľali desiatku

Popradský tím K-Corp mal v sobotu v Aréne Poprad domácu premiéru. V Open lige patrí Popradčanom po štyroch odohraných zápasoch prvá priečka. Open liga však len začala a boj o Extraligu bude ešte dlhý.

Ilustračný obrázok k článku Domáca premiéra vyšla K-Corp na jedničku. Žiline nastrieľali desiatku
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Zápas sa musel divákom páčiť, keď po piatich minútach hry na tabuli svietilo skóre 3:2 pre domácich. Žilinčania dokázali ešte vyrovnať v 14. minúte, no ešte v tej istej minúte K-Corp opäť viedli rozdielom gólu. Žilinčania do Popradu pricestovali len so šestcou hráčov do poľa a začalo sa to prejavovať na ich pohybe. Do polčasu im však domáci stihli pridať už iba jeden gól.

Druhý polčas na palubovke dominovali hráči K-Corp a v 27. minúte viedli už 7:3. Hostia sa snažili zápas ešte zdramatizovať hrou bez brankára, ale tento krok im nevyšiel, naopak, 2 x inkasovali. V 38. minúte padol posledný, vytúžený desiaty gól a mohlo sa pomaly oslavovať.

Diváci prišli v hojnom počte a chalanov z palubovky vyprevadili potleskom, za čo im patrí veľká vďaka. „Veríme, že aj na ďalšie domáce futsalové openligové zápasy si nájdu cestu do našej Arény Poprad v takomto počte. Toto víťazstvo posunulo náš tím opäť na čelo openligovej tabuľky,“ uvádza stránka pfl.sk. Najlepším hráčom zápasu sa stal Adrián Tropp a pamätné šampanské mu odovzdal zástupca generálneho partnera – K_corp, p. Košalko.

FC K_CORP POPRAD – ŽFA ŽIRAFA ŽILINA 10:3 (5:3)
Góly Popradu: A. Tropp 3, Barabas 2, Brož 2, Beller 2, M. Tropp 1 – Turský 2, Mičuda 1 ŽK: Baranovič 400 divákov

Text: pfl.sk

FK K_Corp Poprad - ŽFA Žirafa Žilina
40
Galéria
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM