Tlačové správy

Dôvera prispela na prístrojové vybavenie nemocnici v Starej Ľubovni

Zdravotnícka technika v Ľubovnianskej nemocnici je opäť o čosi modernejšia. Vďaka Dôvere a jej poistencom totiž nemocnica získala príspevok 12.500 eur na skvalitnenie prístrojového vybavenia alebo zlepšenie prostredia zdravotníckeho zariadenia.

Ilustračný obrázok k článku Dôvera prispela na prístrojové vybavenie nemocnici v Starej Ľubovni
Zdroj: Dnes24.sk

Nemocnica v Starej Ľubovni, ktorú poistenci Dôvery vyhodnotili v prieskume ako najlepšiu v kategórii všeobecných nemocníc, zakúpila gama sondu, ktorá je súčasťou Gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia a využíva sa najmä na operačnej sále.

Poistenci Dôvery nastavujú zrkadlo lôžkovým zdravotníckym zariadeniam už niekoľko rokov a stanovujú rebríček najlepších a najhorších nemocníc. V tomto roku sme vyhodnotili takmer 4000 dotazníkov od našich poistencov, ktorí boli hospitalizovaní v roku 2014. Opäť sa potvrdilo, že pacienti boli všeobecne najmenej spokojní s kvalitou stravy. Naopak, najlepšie bolo opäť hodnotené správanie lekárov k pacientom. Viac o výsledkoch sa dočítate na tejto stránke.

Okrem Ľubovnianskej nemocnice dostali najlepšie hodnotenia aj ďalšie zariadenia. Mammacentrum sv. Agáty ProCare v Banskej Bystrici v kategórii ostatné zdravotnícke zariadenia, Univerzitná nemocnica v Martine v kategórii fakultných nemocníc a spomedzi špecializovaných zdravotníckych zariadení získalo najlepšie hodnotenie Kardiocentrum Nitra. Dôvera ich odmenila sumou spolu 50.000 eur.

foto: dovera.sk

(PR) – Za obsah a fotografiu zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM