Správy

Ešte budú asfaltovať poslednú vrstvu: V Tatrách čakajú vodičov NIEKOĽKODŇOVÉ obmedzenia

Na Ceste slobody vo Vysokých Tatrách sa treba v najbližších dňoch pripraviť na obmedzenia.

Ilustračný obrázok k článku Ešte budú asfaltovať poslednú vrstvu: V Tatrách čakajú vodičov NIEKOĽKODŇOVÉ obmedzenia
Zdroj: TASR/Adriána Hudecová

Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja (PSK) totiž finišuje s prácami na rekonštrukcii cesty II/537 v Tatranskej Lomnici.

Cestári tam budú od pondelka 28. októbra do 6. novembra asfaltovať poslednú vrstvu. Informoval o tom primátor Vysokých Tatier Jozef Štefaňák a v tejto súvislosti vyzval všetkých obyvateľov a návštevníkov na trpezlivosť, ohľaduplnosť a rešpektovanie značení.

Úsek bol vyňatý

Úsek Cesty slobody v Tatranskej Lomnici bol vyňatý z rozsiahleho projektu rekonštrukcie dopravnej tepny cez Vysoké Tatry, ktoré kraj financoval z európskych fondov.

Komunikáciu cez mestskú časť len vyfrézovali a niekoľko mesiacov ponechali v takomto stave, čo kritizovali domáci, ale aj návštevníci Tatier.

„Vynaložili sme obrovskú snahu, aby sa cesta dokončila. Niekomu sa môže zdať, že sme boli neaktívni. Opak je pravdou. Intenzívne sme podporovali diskusie medzi jednotlivými zainteresovanými stranami. Dôležitý je výsledok a verím, že v najbližších dňoch docielime spokojnosť pre nás všetkých,“ uzavrel Štefaňák.

archívne foto

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM