Peter Handzuš Rôzne

Evička nám ochorela

Popradskí škôlkári ukazovali svoje vedomosti, ale nadobúdali aj nové zručnosti pri zachraňovaní Evičky rôznymi spôsobmi.

Trojčlenné tímy zástupcov škôlok z celého Popradu sa zišli v škôlke na Okružnej ulici, aby si zmerali sily a zábavnou formou ukázali, čo všetko sa v škôlke za školský rok naučili. Deťom sa vydarilo počasie, keď celý čas prekrásne svietilo slnko a najmenší žiaci mohli bez problémov prechádzať od jedného stanovišťa k druhému. Zážitkovým systémom rozlišovali rozličné chute, hmatom určovali objekty, so zaviazanými očami prechádzali pomedzi kužele a nakoniec Evičke s rôznymi poraneniami určovali liečbu za asistencie profesionála z Červeného kríža.

Na deti čakalo okrem občerstvenia prekvapenie v podobe ukážky služby záchranárov. Všetky deti upútali hlasnými majákmi a ukázali všetko svoje náčinie, potrebné pri akútnych zásahoch. Možnosť stať sa figurantom ako aj ochutnať cukrový roztok či iné pripravené zaujímavosti sa deťom veľmi páčili. Profesionalitu záchranárov si budú určite dlho pamätať.

Evička nám ochorela
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM