Peter Handzuš Tlačové správy

Expreska pre zaneprázdnené ženy: Precvičte si celé telo za tridsať minút

Priamo v centre Popradu vznikla Expreska - dámske fitness centrum, kde si precvičíte celé telo v kruhovom tréningu za tridsať minút a v tomto "dámskom klube" vás budú razmaznávať aj inými aktivitami.

Ilustračný obrázok k článku Expreska pre zaneprázdnené ženy: Precvičte si celé telo za tridsať minút
Zdroj: Dnes24.sk

Expreska je tridsaťminútový kruhový tréning pre ženy. Ide o komplexný cvičebný program, ktorý zahŕňa prvky kardiovaskulárneho aj silového cvičenia zároveň. Dámy si tu precvičia celé telo za krátky čas, čím spália omnoho viac kalórií, ako v klasickom fitku, kde sa precvičuje vždy jedna partia izolovane.

Expreska ako dámsky klub

Klasických fitness centier je v Poprade dosť. Expreska, ktorú nájdete v budove Fertexu na Námestí sv. Egídia v Poprade, funguje inak. Je to „dámsky klub“, kde vás budú rozmaznávať nie len cvičením, ale aj inými aktivitami, ktoré v bežných fitness centrách nemáte k dispozícií. „Expresku sme otvorili pre ženy, ktoré nemajú čas chodiť do bežných posilňovní, kde strávia zbytočné hodiny, pre ženy, ktoré sa cítia lepšie tam, kde nie sú obkukované mužskými pohľadmi a hlavne pre ženy, ktoré sa rozhodli pre zmenu k zdravšiemu životnému štýlu. Dbáme hlavne na to, aby sa ženy naučili správne cvičiť,“ priblížila nové dámske fitness manažérka Expresky v Poprade Tatiana Antlová.

Na kruhový tréning sa nemusíte objednávať

Výhoda Expresky je podľa jej manažérky aj v tom, že ženy sa na tréning nemusia objednávať. Môžu prísť kedykoľvek počas otváracích hodín (Po-Pi 7:00–21:00, víkendy a sviatky 14:00–20:00), a jednoducho sa len pripoja do kruhu. Cvičí sa pod dohľadom trénerky na hydraulických strojoch, kde sa precvičujú tlakom aj ťahom dve svalové partie naraz, stroje sú prispôsobené ženám a nehrozí na nich zranenie. Cvičiť môžete kedykoľvek a kdekoľvek v rámci SR a ČR.

Žena má byť sama sebou

Expreska má k dispozícií výživovú poradkyňu, ktorá učí ženy správne sa stravovať a vyberať si jedlo. Nie je to o diétach a o hodinových jedálničkoch. „Dôraz prikladáme na to, aby žena bola sama so sebou spokojná a to nie len výzorovo, ale aj hormonálne,“ dodala Tatiana Antlová.

Sledujte novinky

Sledujte FB stránku popradskej Expresky. Nájdete tam informácie o aktuálnych akciách pre ženy, rôzne súťaže, ale aj darčekové poukážky, ktoré budú môcť páni zakúpiť ako vianočný darček pre svoje polovičky.

Expreska pre zaneprázdnené ženy: Precvičte si celé telo za tridsať minút
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM