Monika Vengrínová Tlačové správy

Fanúšikovia, nepremeškajte: Film o skupine One Direction

Film o obľúbenej britsko-írskej chlapčenskej hudobnej skupine One Direction prichádza aj k nám. V exkluzívnej slovenskej predpremiére si ho môžete pozrieť v sietí multikín CINEMAX 31.8. a 1.9. Príďte sa rozlúčiť s letom do kina. Predpredaj vstupeniek je v plnom prúde.

Ilustračný obrázok k článku Fanúšikovia, nepremeškajte: Film o skupine One Direction
Zdroj: Dnes24.sk

One Direction je britsko-írska chlapčenská hudobná skupina, ktorú tvoria Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne, Niall Horan a Louis Tomlinson. V roku 2010 sa všetci piati členovia neúspešne pokúsili umiestniť v chlapčenskej kategórii speváckej súťaže The X Factor. Po návrhu hosťujúcej porotkyne Nicole Scherzinger boli spojení do jednej skupiny a preradení do kategórie skupín. Ich mentorom sa stal Simon Cowell. V siedmej sérii speváckej súťaže X-Factor napokon obsadili 3. miesto a následne podpísali nahrávaciu zmluvu so Sony Music.

Teraz si môžete pozrieť film o tejto skupine One Direction: This is us v 3D v exkluzívnej slovenskej predpremiére. Keďže je iba limitovaný počet vstupeniek a tie dobré miesta sa míňajú ako teplé rožky, neodkladajte kúpu lístkov na poslednú chvíľu a obsaďte si dobré sedadlá spolu so svojimi kamarátmi.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM