Peter Handzuš Hokej

Fanúšikovia rozhodli hlasovaním: V televízii uvidíme zápas Banskej Bystrice a Popradu

V pondelok večer sa skončilo hlasovanie hokejových fanúšikov o tom, ktorý zápas bude vysielať RTVS v priamom prenose 28. decembra 2014. Možno aj vďaka vám si budeme môcť v televízii pozrieť zápas Popradu v Banskej Bystrici.

Ilustračný obrázok k článku Fanúšikovia rozhodli hlasovaním: V televízii uvidíme zápas Banskej Bystrice a Popradu
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

O tom, že zápas HC '05 Banská Bystrica – HK Poprad budeme môcť sledovať v televízii, rozhodli hokejoví fanúšikovia hlasovanín na internete. RTVS zverejnila výsledky hlasovania. Za zápas medzi Banskou Bystricou a Poradom bolo 32% hlasujúcich, 28% hlasujúcich chcelo vidieť v televízii zápas Skalice a Nitry. Do hlasovania sa zapojilo 824 ľudí.

Popradský klub má v rámci Slovenska najsilnejšiu základňu na sociálnej sieti, ktorú vie v prípade potreby zmobilizovať. Komunita skoro 22-tisíc FB fanúšikov už dokázala zabrať vo viacerých hlasovaniach. „To, že HK Poprad má najväčšiu internetovú základňu fanúšikov, bolo jedným z faktorov úspechu v internetovom hlasovaní. Podobne ako pri hlasovaní o zlatú prilbu, možno úspech pripísať aj tomu, že nás je najviac a veľa ľudí sa o hlasovaní dozvedelo práve prostredníctvom Facebooku,“ povedal po zverejnení hlasovania jeden z administrátorov FB stránky HK ŠKP Poprad Daniel Laškody.

Výsledky hlasovania:

HC '05 Banská Bystrica – HK Poprad 263 hlasov
HK 36 Skalica – HK Nitra 234 hlasov
MHC Mountfield Martin – Dukla Trenčín 168 hlasov
HC Košice – MsHK Žilina 90 hlasov
ŠHK 37 Piešťany – HKM Zvolen 69 hlasov

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM