Ľubomír Hudačko Hokej

Fanúšikovia sa majú na čo tešiť: V Poprade budú pokračovať Svitana, Záborský i ďalší

Klub tiež spustil predaj permanentných vstupeniek na novú sezónu. Kto chce mať počas celého ročníka garantované svoje miesto na tribúnach, má príležitosť.

Ilustračný obrázok k článku Fanúšikovia sa majú na čo tešiť: V Poprade budú pokračovať Svitana, Záborský i ďalší
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Manažment HK Poprad už niekoľko mesiacov intenzívne pracuje na skladbe kádra pre nový ročník. Zmluvne si poistil služby viacerých hokejistov z uplynulej sezóny.

Pod Tatrami nastúpia v ročníku 2023/2024 aj obrancovia Boris Brincko, Ben Betker, Jakub Meliško, Oldrich Kotvan, Adam Drgoň, Daniel Brejčák a útočníci Samuel Mlynarovič, Peter Kundrik, Matej Paločko a Andrej Kukuča.

Okrem nich v klube predĺžili zmluvy aj s kapitánom Patrikom Svitanom a Tomášom Záborským.

„S týmito hráčmi sme sa dohodli na pokračovaní spolupráce, respektíve niektorí mali viacročné kontrakty, ktoré im stále plynú. Sme radi, že títo hokejisti u nás zostali, veríme im, že naplnia naše očakávania a tešíme sa na novú a skvelú sezónu,“ uviedol pre klubový web riaditeľ HK Poprad Ľudovít Jurinyi.

Klub okrem toho spustil predaj permanentných vstupeniek na novú hokejovú sezónu. Kto chce mať počas celého ročníka garantované svoje miesto na tribúnach, mal by zbystriť pozornosť.

Predaj bude prebiehať v troch vlnách. V prvej budú môcť využiť predkupné právo na celosezónne vstupenky ich doterajší majitelia zo sezóny 2022/2023.

Na cene permanentky ušetria až 15 % v porovnaní s novými permanentkármi a minimálne 28 % v porovnaní s individuálnymi zápasovými vstupenkami.

„Druhá bude slúžiť ako predpredaj pre nových záujemcov o permanentné vstupenky za zvýhodnenú cenu. Výhodou je 9 % zľava oproti cene v tretej vlne a min. 17 % zľava oproti cenám za vstupenky na jednotlivé zápasy,“ vysvetľuje HK Poprad.

Tretia vlna ponúkne možnosť zakúpenia permanentky v neskoršom termíne.

„Aj v tomto prípade ušetria majitelia celosezónnej vstupenky 10 % na rozdiel od kúpy vstupeniek. Cena permanentných vstupeniek je výhodnejšia v porovnaní so súčtom cien za individuálne zápasové vstupenky,“ doplnili informácie pre fanúšikov, ďalšie podrobnosti ponúka HK Poprad na svojej webstránke.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM