Pavol Hrabovský Kultúra

Filmy pod Tatrami, Mária Čírová a detské divadlo: TOP udalosti na víkend v Poprade

Víkend sa blíži míľovými krokmi. Spolu s ním aj množstvo akcií, ktoré vám ho dokážu spríjemniť. Bude to zábava v klube, či koncert pod holým nebom?

Ilustračný obrázok k článku Filmy pod Tatrami, Mária Čírová a detské divadlo: TOP udalosti na víkend v Poprade
Zdroj: TASR

O podujatia nie je v Poprade núdza. Čakajú na vás koncerty, divadelné predstavenia a hneď niekoľko filmov, ktoré si budete môcť pozrieť, a to pod holým nebom.

Mária Čírová

9. júla o 19:00 hod., Námestie sv. Egídia

Mária Čírová sa v Poprade predstaví s veľkým piatkovým koncertom. Interpretka s oceneniami ako OTO a Zlatý Slávik za objav roka, sa na Slovensku preslávila predovšetkým vďaka hitom ako: Búrka, Unikát, či Na dosah. Nenechajte si ujsť jedinečné vystúpenie moderátorky a speváčky, ktorá prichádza do srdca Popradu. Tretí veľký koncert, v rámci Popradského kultúrneho leta, vás čaká už tento piatok.

Wasted Hollywood tour

9. júla o 21:00 hod., Rock Fabric

Radikal CHEF, Dufus, Dokkeytino a MJAY. To je zostava, ktorá rozpúta v Poprade poriadnu prázdninovú šou, aká tu už už dlho nebola! Pre všetkých záujemcov je tu ale dôležitý oznam! Koncert nebude bez určitých obmedzení. Dovnútra sa dostane len 250 ľudí! Preto neváhajte, doprajte si zaslúžený piatkový oddych a zúčastnite sa exkluzívnej párty, ktorá symbolicky otvára dva mesiace prázdninovej zábavy.

Pampúšik

10 júla o 10:00 hod., Námestie sv. Egídia

Rozprávkovú sobotu si pod svoje krídla zoberie ujo Ľubo z Košíc, ktorý všetkým deťom vyrozpráva príbeh o nebojácnom Pampúšikovi. Veselý Ľubo pôsobí na Slovensku už viac ako 15 rokov. V jeho repertoári nájdeme viaceré zaujímavé a zábavné príbehy, ktoré očaria celú rodinu.

Dvojníci

10. júla o 20:00 hod., Námestie sv. Egídia

Príbeh dvoch identických mužov, ktorých oddeľujú ich protikladné povahy. Sympatický podvodník Honza sa dostáva do ostrého konfliktu s mafiánom Vytloukalom. Ten ho prinúti ukradnúť cenný obraz z miestnej galérie. V tejto bezvýchodiskovej situácii stretáva stredoškolského profesora Richarda, ktorý mu ako jediný dokáže pomôcť.

Nenechajte si ujsť ani udalosti v popradskom okolí:

Letní Rebeli

9 júla o 21:15, Tatranská Lomnica – mestský park

Filmové večery sa nevyhnú ani Tatrám. Už tento piatok váš čaká dobrodružný príbeh mladého Jonáša. Jeho rodina sa po smrti otca rozpadá. Jonáša hrejú len spomienky na otca, ktorý ho kedysi brával na Slovensko k dedovi Bernardovi. Matka Beáta sasnaží ta stratu zabudnúť. Preto rozhodne, že namiesto cesty na Slovensko, ako to robievali s otcom, pôjdu k tete, ktorá býva pri mori. Jonáš však jej predstavu prázdnin nezdieľa. Zbalí si svoje veci a vyráža za dedkom Bernardom na Slovensko.

Paci Pac

9. júla o 16:00hod., Grand Hotel Bellevue, Horný Smokovec

Obľúbené detské duo prichádza do Tatier, kde plánuje priniesť hromadu zábavy a úsmevov deťom, ktoré chcú zažiť magické a dobrodružné leto. Tešiť sa môžete na deťom dobre známe pesničky ako: Zmrzlina, Slon, či Medvedík. Príďte si aj vy zaspievať s vašimi najmenšími známe pesničky a užite si zábavný koncert.

Posledný víkend v Tatrách ovládli veterány. Pozrite si historických tátošov v priloženej galérií.

Nenechajte si ujsť dianie z celého Slovenska na portáli Dnes24.sk

Tatranský Oldtimer 2021 v Tatranskej Lomnici
41
Galéria
Foto: Pavol Hrabovský

Témy, ktoré hýbu Slovenskom

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM