Peter Handzuš Tlačové správy

FORUM FUN RUN 2016: Podujatie, aké tu ešte nebolo

Už budúcu sobotu bude mesto Poprad dejiskom športovo – zábavného podujatia s názvom FORUM FUN RUN a je venované predovšetkým vyznávačom zdravého životného štýlu.

Ilustračný obrázok k článku FORUM FUN RUN 2016: Podujatie, aké tu ešte nebolo
Zdroj: Dnes24.sk

V sobotu 21.5.2016 sa na námestí uskutoční viacero bežeckých súťaží pre celú rodinu – Beh s kočiarom, Forum olympijská míľa (1,6 km) a večer uzavrie prvý nočný pretek mestom s názvom FORUM NIGHT RUN so začiatkom o 21. hodine, na ktorý je potrebné sa zaregistrovať. Atraktívna trasa dlhá 5,2 km povedie tajomnými zákutiami Popradu, námestím historickej Spišskej Soboty a pobrežím rieky Poprad.

„Verím, že toto podujatie priláka do Popradu aj ľudí zo širšieho okolia, prídu si zabehať, zasúťažiť, degustovať a zažijú tak v Poprade deň s heslom „V zdravom tele, zdravý duch,“ uviedla manažérka OC FORUM Zuzana Maliková. Pre verejnosť je pripravený aj bohatý sprievodný program s podtitulom Feel fajn Poprad, ktorý vznikol v spolupráci s mestom Poprad. Verejnosť sa môže tešiť na Fitness street na námestí, kde sa bude precvičovať Zumba, HIIT, Tabata a vo Forume Poprad bude pripravené meranie funkčnosti organizmu, BMI, meranie nášľapu chodidla a diagnostika pre športovcov.

Kým na námestí sa bude športovať, v pasážach centra bude prebiehať oslava zdravej stravy – Food revolution day Jamieho Olivera so začiatkom o 14.hodine. Pre návštevníkov je pripravená kulinárska šou spojená s ochutnávkami jedla, ovocia, zeleniny,mliečnych výrobkov a kuchárske workshopy.

Celá akcia sa odštartuje premietaním pre deti v Kine Tatran, ktoré mesto Poprad venuje deťom zadarmo so začiatkom o 10.hodine a končí večer o 23.hodine vyhlásením víťazov nočného behu. Pre účastníkov behu je pripravená medaila alebo tričko a pre víťazov atraktívne ceny.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

FORUM FUN RUN 2016
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM